Muj problem je jednoduchy pred nedavnem me prestali fungovat aktualizace :evil:
na strankach s aktualizacema to probiha nasledovne :
*Soubory, které systém Microsoft Update potřebuje, již nejsou v počítači zaregistrovány nebo nainstalovány. Chcete-li pokračovat, vyberte jednu z následujících možností:
A: Zaregistrovat nebo znovu nainstalovat tyto soubory (Doporučeno)
B: Seznámit se s dalšími kroky, které by mohly být požadovány pro řešení těchto potíží
po zaskrtnuti moznosti A se nasledne stranka refreshne 2x
Stažení a instalace nejnovějšího softwaru pro aktualizace
Stahování: 100%...
Stažení a instalace nejnovějšího softwaru pro aktualizace
Registrace: 100%...
pote se nic nestane a opet se dostanu na puvodni stav :
*Soubory, které systém Microsoft Update potřebuje, již nejsou v počítači zaregistrovány nebo nainstalovány. Chcete-li pokračovat, vyberte jednu z následujících možností:
Tak bych prosil nejake rady v tomto ohledu sem uplny amater. :D
no tam sem se obratil jednou a v mem pripade ten dotycny nemel poneti ... a protoze sem nechtel hledat jejich dalsiho a schopnyho operatora skousim se obratit sem
Pokud je problém se systémovými knihovnami, může pomoci spuštění sfc.exe /scannow, připrav si ale instalačku xp. Tento program projede systém a syst. soubory a kopnuté nahradí z instalačky.
Ahoj prosím vás o informace k zakoupení Microsoft Office 2024 na Aukru. Nevím kterého výrobce si vybrat. Potřebuji poradit jak zjistím že daný prodejce existuje x let namísto někoho kdo je na Aukru chvíli a nedá se s ním počítat že je ok.
Poslední příspěvek
A na základě těchto rozhodnutí soudního dvora EU se Microsoft v Helsinkách v roce 2017 vyjádřil, že v rámci EHP může být software redistribuován bez souhlasu nositele práv za splnění určitých podmínek...
.
Zdravím,
Mám problém se svým biosem, poslední verzi biosu mám:E7B86AMS.AI5
Potřebuji tam dát nejnovější Bios skrz anticheat TPM 2.0.
zkusil jsem teda stáhnout nejnovější od MSI verzi 7B86vAI7. Když to dám na flešku a jdu do biosu update tak se mi...
Poslední příspěvek
píše mi to že se bootuje a vypne se pc, znovu se restartuje a napíše tu hlášku kterou jsem tu posílal
Zdravím, už dlouho zvažuji update svého procesoru R5 2600 s RTX 3070 za něco co by se sebou dobře sedělo. Často ve hrách cítím propady FPS a často kousaní ve hře CS2 nebo ONCE HUMAN. Sám vím že mám podle stránky cca 26%.
Hledám teda něco co by bylo...
Poslední příspěvek
B450-A PRO MAX a XMP mám zaplé.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
takže AMD Ryzen 5 5600 by měl stačit ?
Dodatečně přidáno po 5 hodinách 13 minutách 23 vteřinách:
Tak mám procesor R5 5600
mám problem nejde mi flashnout, dal jsem...
Ahoj všem prosím o radu ohledně lehkého updatu mého PC. Kupoval jsem před třemi roky, když byl problém sehnat nějakou grafickou kartu a dnes už mam trošku problém při novějších hrách. Můžu poprosit o radu jakou kartu koupit, samozřjmě aby to utáhl i...
Poslední příspěvek
Děkuji, takže nevyužil XMP 3600 paměti pro tu desku. Nevíme monitor.