Ahoj všem, přeinstaloval jsem XPéčka a teď mi nejde zvuk. Asi to bude chtít nainstalovat nějakej ovladač, jenže já nevím, kde ho sehnat...
Popis zařízení Typ
Realtek ALC850 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI
Poradí někdo, prosím.
Takže vybereš : tabulka AUDIO , Realtec AC 97AudioCodec (ALC 101-850),řádek 3,sloupec Win 98Se/ME/2000/XP ikona version A3.99 -klikneš na ikonu-soubor uložíš a poté spustíš.Pokud se instalace sama nespustí ,nebo ovladače nebudou fungovat tak:Pravým tl.myši klikneš na Tento počítač-Vlastnosti-Hardware-Správce zařízení-Řadiče zvuku a u ikony s vykřičníkem dáš přeinstalovat ovladač z místa kde je uložen(version A3.99)
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Chtěl bych poradit s výběrem vhodné zvukovky k DAW. Má představa se asi taková: Zvukovku nebudu používat k nahrávání mikrofonu, kytary, bicích, kláves atd. Proto nepotřebuji audio vstupy a fantomové napájení. Potřebuji zvukovku připojit přímo do...
Poslední příspěvek
Ptal bych se na forech muziky, třeba jako:
nebo si zajdi popovídat (podle toho, odkud jsi) do KytaryCZ v Praha Modřanech, Muziker atd.
Měl bys uvést kategorii ceny, ve které se pohybuješ.
Jaký konkrétně notebook jen s 2x USB máš?