dobrý den.mám takový problém.před několika dny jsem koupil nový monitor Benq FP 222W.ale po týdnu používání se mi na monitoru začali oběvovat blikající čáry.tak teď nevím v čem by mohl být problém.používám grafickou kartu ATI Radeon 9550 tak jestli to nebude v ní.vyzkoušel jsem nainstalovat i nové ovladače ale nic se tím nevyřešilo.tak prosím poraďte co s tím.díky za odpovědi
obnovovací frekvenci mám nastavenou na 75Hz.ale když ji změním na jinou je problém stejný.a ještě mě napadla jedna věc.nemohla by to dělat i nově nainstalovaná televizní karta.myslím že před její instalací bylo vše ok.
Zdravím,
už několik dní se mi při přihlášení na můj web zobrazuje jen bílá obrazovka, která občasi i problikává s tím co se má doopravdy zobrazovat. Děje se to náhodně, někdy až po několika minutách prohlížení. Zkoušel jsem všechno: vymazal jsem...
Poslední příspěvek
Ten tvoj web - je tvoj? Pretože tam žiadna takáto chyba sa nevyskytuje - takže chyba môže byť len u teba, buď máš grafiku v háji, alebo prehliadač nechce preberať farby tvojej stránky, ale tebou definované v prehliadači.
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...