sata 2 je 3GB a sata 3 je 6 GB asi spatne vidim to cislo kdyz je rozdil 2x tolik
Layo píše:Zase nějakej chytrák co tu píše kraviny a neví co říká. Gk taky vybíráš podle toho jestli má 1GB nebo 3GB?
ano chytraku vybiram auto ktere jede ma max rychlost 100 km nebo 300 km vyberu radsi 300 km ...asi tak v kravine jsi asi nebyl tak zrejme nevis jak to tam vypada
Naposledy upravil(a) als dne 08 lis 2012 11:17, celkem upraveno 2 x.
Layo: Nevědomost prokazuješ jen ty. Jak chceš na SATA II odáshnout rychlosti přes 500MB/s? A o tom, že máš přestat z ostatních dělat cituji "hloupé děti", to už jsme ti taky říkali
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Toho si nevsimej, Layo jen neumi jednotky... Plete byty a bity. A keca nesmysly, ze mezi SATA nejsou rozdily, coz jsme prave vyvratili. Vertex 4 na SATA II by treba byl brzdeny
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Což je opravdu nesmysl. A obhajovat se tím, že něřešíš blobsti je blbost sama o sobě. Taky neřekneš že umíš sčítat a odčítat, ale pereš tam plus a mínus jak se ti zrovna zachce
rekonstruovali jsme byt (mj. jsme natahovali rozvody internetu skrz zdi, dříve nám vedly kabely po zemi podél zdí), zapojil jsem modem do sítě, ale co se nestalo - mám teď výrazně nižší rychlost internetu, než dříve. Platíme za 50Mb/s, takové...
Poslední příspěvek
Zkus připojit PC napčímo volným kabelem přes pokoj do modemu (ne ze zdi) a budeš vedět hned, kde je problém
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den, prosím o radu.
Omylem se mi při obnově z bitové zálohy povedlo sformátovat disk kde byla záloha a další data. Chtěl jsem formátovat disk na který jsem obnovoval z bit. zálohy ale omylem jsem formátoval datový disk. Formátování proběhlo...
Poslední příspěvek
ještě jsem zkusil GetDataBack v max skenování, bez úspěchu. :(
vzdávám to.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.