Vlastnosti složky - vodotisk
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
guest
Vlastnosti složky - vodotisk
Zdravím. Na diskuzi JNP se teď řeší jeden problém a jelikož mne to zajímá tak to položím sem pro zkušenější. Tazateli se na C:\ vpravo dole objevuje ta nota, která je ve složce hudba. Viz scren.
http://img299.imageshack.us/my.php?imag ... pegbr0.jpg
Neví někdo co je příčinou a jak se toho zbavit?
http://img299.imageshack.us/my.php?imag ... pegbr0.jpg
Neví někdo co je příčinou a jak se toho zbavit?
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
-
guest
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Musi to byt soubor Desktop.ini v te konkretni slozce - takze na tom C, kde se mu ta nota zobrazuje.Blue Spirit píše:Dík za odpověď, potom mu ji předám. Jenom ještě napiš, kde ten soubor najít. Projel jsem všechno, ale nenašel jsem ho (i když nedávno jsem ho viděl?). Díky.
PS.: uz jsem mu tam odepsal, snad to ale najde.
Počítač: ANO! 
-
guest
Podle toho screenu to tam ale není, leda že by neměl povoleno zobrazovat skryté soubory. No nic, já mu ty Vaše rady předám a třeba si s tím poradí. Já si právě vzpomínám, že jsem ho nedávno někde viděl, ale kde ??? Teď jsem to teprve dočetl to P.S., takže nic předávat nebudu. Díky!James_Radlle píše:Musi to byt soubor Desktop.ini v te konkretni slozce - takze na tom C, kde se mu ta nota zobrazuje.Blue Spirit píše:Dík za odpověď, potom mu ji předám. Jenom ještě napiš, kde ten soubor najít. Projel jsem všechno, ale nenašel jsem ho (i když nedávno jsem ho viděl?). Díky.
PS.: uz jsem mu tam odepsal, snad to ale najde.
Spirite, skryté soubory určitě nemá povolené, protože v rootu systémového disku je těch skrytých souborů více (boot.ini, pagefile.sys,...) a já je tam nikde nevidím!
Desktop.ini se vytvoří v každé složce, když si nějak upravíš její nastavení (ikona, zabezpečení, apod.). A to nastavení je uloženo právě v tomto souboru.
Desktop.ini se vytvoří v každé složce, když si nějak upravíš její nastavení (ikona, zabezpečení, apod.). A to nastavení je uloženo právě v tomto souboru.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek