NFS Carbon
Moderátoři: beather, Mods_senior
- haspik
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
NFS Carbon
Když jsem nainstaloval NFSC tak jsem to chtěl spustit ale nejde to..ani když tam dám crack ani když to chci spustit s DVD
prosím nemáte nějakou radu? prosím moc děkuji 
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
Upraveno. V rozporu s pravidly fóra! 
Naposledy upravil(a) memphisto dne 09 říj 2008 00:57, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
s tím přesně souhlasim, taky by mohl být nějaký problém s DirectX nebo nastavením tvojí grafárnymemphisto píše:na need for speed carbon je spešl crack.máš ho?před tím než spustíš hru jej musiš spustit a kliknout na kill a pak to teprve jde
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

žádnej special crack jsem tam nikdy nedával, pouštěl jsem to přes daemona a sd4hide (samozřejmě že jsem to musel mít předělaný v image)haspik píše:No když jsem to nainstaloval vše bylo zatim v pohodě ale když jsem to chtěl spustit s crackem tak to naskočilo ale hned zase vypadlo a napsalo chybu a když jsem to chtěl zkusit s dvd tak to taky nešlo