Zdravím chci si na vánoce koupit nový notebook využití Hry,škola,programování,práce s videem, chci něco načem si zahraji i novější hry - předběžný rozpočet + - 25 000 Kč takže bych chtěl poprosit o pomoc s výběrem a zároveň se zeptat zdali je výhodnější koupit ten NTB těsně pred vánocemi nebo počkat jestli budou nějaké povánoční výprodeje.
Ten MSI je dobrá volba, bral bych ho. i5 na hry stačí, i7 je spíš na práci s grafikou, ale moc rozdíl tam není. i5 a lepší gk neseženeš, leda si zkusit postavit alienware.
Krásný den,
dostal jsem od mé ženy k narozeninám PC sestavu .
+Bohužel zatím nemám monitor.Jelikož jsem vášnivec do PC her chtěl bych monitor který bude absolutní top co může být do cca 37k
Napadl mne monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED
32 Dell...
Poslední příspěvek
Posoudit nemůžu nemůžu když mám IPS :D Ale co jsem to viděl někde vystavený tak paráda.
Ale ultrawide jako takový je skvělej. Částečně nahrazuje 2 monitory a hry jsou daleko imerzivnější.
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do cca 25 tis. Potřebuju aby byl rychlý na internet a zvládl pár her. Jde mi primárně o občasné hraní Cod warzone, Hogwars legacy, Farming simulator 2025 a nové World of Warcraft. Jsem...
Poslední příspěvek
Ber ideálně s RTX4060.
Lenovo jsem měl do ted (Legion 5) a byl jsem s nim spokojeny. Po 3 letech stale bez problemu slouzil.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Čau,
sestra potřebuje pro přítele vybrat nějaký repasovaný notebook.
Přítel na tom bude psát články a dělat plakáty na vesnické akce (nic náročného).
Cena maximálně 6 tisíc. Maximálně je zde myšleno opravdu jako maximálně.