Nainstaloval si ovladač pro tu GK? Pokud ano, je GK vadná, nebo si nerozumí s MB. Je připojené dobře dodatečné napájení? Zvládá to Tvůj i kamarádův zdroj?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud grafika nejde u kamaráda, pak je nejspíš grafika v háji. Já nevím co ještě očekáváš. Grafiku nepřeměříš, jedině tak, že ji zkusíš na jiném funkčním PC a tam nejde!
Chtěl bych se zeptat jak si vybírat základní desku, podle socketu a ještě podle něčeho?
Potřebuji aby mně tam padl můj chladič na procesor.. to je taky podle socketu?
Tuto desku mám vyhlídnutou, procesor by tam měl padnout.. jak je to s chladičem to nevím ale mám za to že by tam měl padnout když kupuji desku s 1156.
Co se tyče RAMek je to horší.. nevím jakou mají frekvenci když nemůžu se podívat do pc(cpu-z atd) a na RAMkách nic napsáno není (viz.foto- jestli z toho něco vyčtete) http://postimage.org/image/ms6nqpel1/full/
A nainstaloval jsi všechny potřebné ovladače po nové instalaci OS? Jestli si myslíš, že to poběží z původního disku s instalací s předchozí ZD, tak mýlíš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nefunguje = nemam obraz? Ani z integrovane v procesoru?
//obraz musis mit i v BIOSu (aby v nem slo menit nastaveni), resp. po nem. Kdyz napr. odpojis HDD, mela by se zobrazit hlaska o nemoznosti startovat OS. Chyba tedy NENI ve Win!
Naposledy upravil(a) zeus dne 24 říj 2012 19:38, celkem upraveno 1 x.
a stačí když to teda jen zformátuju u kamaráda? protože logicky kdybych tam nainstaloval i OS tak to je zas vlastně na jeho desku ne? mám v tom zmatek :(...
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
Mozte mi poradit aky mam pouzit video player a ako ho nastavit aby mi spravne prehral video subor co ma hdr a 4K ?
Ja som na internete pozeral ze hdr subori vie prehrat napriklad MPC-HC player. Ale...
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...