Upravil jsem název tématu. Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra! Díky za pochopení. Pic
Vytížení procesoru na 100%
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
-
MartinKolky
- nováček
Vytížení procesoru na 100%
Mam problem s procesorom ... zapnem iba prehliadavač alebo hocičo ine a využitie hned skoči na 100% ... chcel som ho vyčistiť ale pretočil som jednu šrubku a neda sa to neviete mi poradiť 
Upravil jsem název tématu. Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra! Díky za pochopení. Pic
-
guest
Re: PC problem
Vítej na PC-Help!
Ty máš problém i napsat normální nadpis - dle Pravidel. Co si přetočil, vyfoť to. Jaký proces to vytěžuje? Co je hočico iné?
Ty máš problém i napsat normální nadpis - dle Pravidel. Co si přetočil, vyfoť to. Jaký proces to vytěžuje? Co je hočico iné?
hočico - cokoliv
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
guest
Ano, já vím že je to česky cokoliv. Jenom nevím co to je - může to být také Photoshop apod. 
Re: Vytížení procesoru na 100%
Jestliže se jedná o šroubek u bočnice bedny PC, tak si musíš poradit sám. Snad máš doma nějaké nářadí. Nic jiného nepomůže .Zkus vyčistit PC programem třeba Ccleaner a to i registry (povol jejich zálohu). Program je volně ke stažení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
MartinKolky
- nováček
Procesor: AMD V120 Processor 2.20 GHz. A je to na notebooku ... Keď to odnesiem nekam do servisu s počítačmi kolko to môže stáť lebo ja to viac dodrbať nechcem 
-
guest
Tím že to vyčistíš nic nedodrbeš. Kolik to bude stát se zeptej v servisu. Pročisti to tím CCleanerem a potom si nechej v sekci HijackThis zkontrolovat log. Mělo by to pomoci.
-
MartinKolky
- nováček
Ďakujem za radu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi