bolo mi povedané, že sa dá dajú dať nejaké veci z C do D. V počítačoch sa takmer vôbec nevyznám, takže sa vás chcem spýtať, či sa to naozaj dá urobiť a či by som si do D mohla dať veci ako: fotky, filmy, videá a rôzne veci ktoré mám v používateľskom účte a ktoré mi zaplnili C-ečko do polovičky a hádam, že z toho mám spomalený počítač.
Neviem, čo presne potrebujete vedieť, ale mám notebook Toshiba, Pentium inside, Windows 7. Windows (C:)- má 232 GB, ako som už povedala je do polovičky plný a Data (D:) má tiež 232 a tam mám zatiaľ iba 6GB.
Samozřejmě, že to jde. Na disku C můžeš mít nainstalovaný systém a na D "svoje" soubory, které přímo se systémem nesouvisejí - filmy, fotky, videa atd. Tyto soubory můžeš jednoduše "přestěhovat" na D v commanderu .
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Dobrý večer, sestra začala školení na pozicí home Office . chtěla by si nastudovat materiály pro výkon pozice ale to není umožněno protože je zapnutý Bitlocker. Údajně se ty data dají získat.
Klasická klávesová zkratka ctrl + c a ctrl + v nejde.
Poslední příspěvek
CTRL+C a CTRL+V brani zkopirovani dat, ale nemuze branit v jejich nastudovani.
To je naprosto bezna ochrana textu na webu, nefunguji klavesove zkratky, nejde text oznacit mysi, nejde udelat screenshot atd.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Pokud má být diskuze odborná, tak naflákám do prvního příspěvku bambilión smajlíků?
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...