Ahoj, mám problém s instalaci Windows Server 2008 R2 do Virtual Boxu (zkoušel jsem i jiné virtualizační nástroje). Po spuštění virtuálního stroje se zobrazí tahle chyba:
Zkoušel jsem prohledat nastavení BIOSU, ale nic jsem tam nenašel. Mám notebook HP ProBook 4710s, Intel Dual Core, OS: Windows 7 Ultimate. Co mám v tom BIOSU nastavit, aby to jelo?
AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
Chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost, jak nainstalovat Windows 11 na notebook Asus GL753VE, při instalaci na mě vyskočí hláška: Procesor se v tuto chvíli nesplňuje požadavky na systém Windows 11”
V ntb je CPU: Intel Core i7 7700HQ...
Poslední příspěvek
Pouzit Rufus.
Rufus stahne ISO a upravi ho tak, aby nekontroloval TPM 2.0, RAM ani SecureBoot.
Znamemu instalace take neprosla v pihode, ma ji upravenou stejnym zpusobem.
Samozrejmne muze kdykoliv prijit aktualizace Windows 11, ktera na...
Ahoj,
mám starší telefon Nokia 6310i, který je zablokovaný na operátora O2. Zkoušel jsem různé generované kódy, ale telefon mi píše „nelze vrátit omezení“.
Co mám k dispozici:
kabel DLR-3P,
převodník USB–COM (Axagon),
Windows 11 (hlavní systém),...
Poslední příspěvek
Díky za radu
Problém je v tom, že přes IMEI kódy to u mě už nejde – telefon mi po zadání píše „nelze vrátit omezení“. Takže předpokládám, že limit pokusů je vyčerpaný.
Teď už mi to tedy zbývá řešit jenom přes software a kabel (mám DLR-3P). Nevíš...
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit s výběrem externího boxu pro M.2 NVMe SSD.
Mám doma disk Lite-On CL1-3D512-Q11
➡️ typ PCIe Gen3 x4, NVMe, M.2 2280, 512 GB (původně systémový disk z notebooku).
Rád bych ho využil jako externí úložiště přes...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně serveru pro počítačovou hernu, který má fungovat jako společné uložiště pro hry pro 25 počítačů. Úplně mi to nepřijde jako ideální nápad, neboť nejsem přesvědčený o tom, že při připojení všech pc najednou to...