Problém s renderingem videa
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Problém s renderingem videa
To též nevím, ale ukazovali mi to, že to nic nenašlo, ale možná jsem něco našel co s tím má společného zkusil jsem hijackthis na výpis jestli tam nebude nějaká chyba a ono mi to nejde. První mi to vyhodí tuhle chybu a potom dám ok a pak ještě tohle. A ještě jak dělalo u renderingu, že se to seklo na nula procentech a potom mi vyskočila modrá tabulka a restartoval se mi notebook, tak jsem zjistil že mi to dělá u free to play hry League of Legends, protože oni tam furt něco dávají nového a pak se mi to stahuje a seklo se to na 0% a potom zase modrá tabulka a restartoval se notebook.
-
guest
Obrázky se vkládají sem, jako příloha. Tam ti to píšou - musíš na to kliknout pravou myší a spustit jako správce /admin/
Aha jó díky
.
RAM i HDD máš v háji , dones to tam a ukaž jim ty výsledky odsud!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek