Zdravim!Mám hodně velkej problém,PC se výrazně spomalilo a někdy zamrzá(někdy třeba na 1 min,někdy na 1 sec a někdy třeba dokud ho na tvrdo nevypnu). Prosim pomocte mi mam Notebook Acer Aspire 5310 a OS Visty.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 zář 2012 17:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Teploty sou O.K,když extrahuju složku Sims 2,pak když je rozbalená tak to začne ale když tu rozbalenou složku vymažu tak je to potom O.K,ale já bych tu v tom PC chtěl
ja mel visty a to sami.mel bis udelat novou instalaci windowsu nez to odejde uplne visty nic moc ja mam ted windows7.a de to vyborne.chce to proste novou instalaci.
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?