Zdravím, chtěl bych se vás zeptat. Jestli by tohle všechno do sebe pasovalo. Jako že jestli bych zapojil všechno správně, tak jestli by hrálo všechno. A chtěl bych se vás zeptat, když mám VW Golf III (5-dveřák). Jestli to aspoň bude trošku řvát, díky. Jo, a ještě se rozhoduji mezi rádiama, jestli si mám vybrat Pioneer DEH-1420UB nebo Pioneer DEH-2400UB. Prosím vás, jaký je mezi nimi rozdíl? Předem díky všem. Prosím vás, jakou kabeláž si k tomu mám dokoupit? Viz. níže dávám všechny odkazy.
Ještě jedna rada na závěr, kup si i kapacitor, kvalitní napájecí kabel od baterky a pojistku na ten kabel! Při protahování napájecího kabelu ho provleč dutinama v autě, nedávej ho někam jen tak pod gumu, jak se prodře, přivaří se ti k autu Kdyžtak si nech poradit třeba u těch Ahifi.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl
Ahifi můžu taky doporučit, pan Šudák tomu rozumí. Ne jak pseudo-firmy typu ATU, který prodávaj sub za dvojnásobnou cenu a když se optáš, jak to nainstalovat, tak nevěděj.
Ještě taky doporučuju koupit spínač, a provést to tak, aby se ti zes se subem zapínali až po nastartování. Jelikož jinak někde budeš pul hoďky stát se zaplým audiem a už nenastartuješ.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Kapacitor je velký "kondenzátor" který vyrovná velké špičky v napětí, protože když to woofruje, tak jsou výkyvy a můžou ti problikávat světla a osvětlení přístrojovky a není to dobré pro řídící jednotku a celou elektroniku v autě. Doporučuji zařadit před zesilovač přímo na + kabel od baterky do zesilovače. Mínus zesilovače jde na kostru. Spínač nevím, nemám.
Když ho nebudeš mát a vohulíš to jak se říká, bude ti asi auto blikat jak stromeček A podle mě to nebude dělat dobře elektronice. Já to mám a není to tak drahé. Záleží na Tobě.
Dobrý den , díval jsem se na bazar a našel pár snad slibných počítačů, tak mi prosím poraďte jaký by byl nejlepší. Moc se v tom nevyznám, tak třeba kdyby jste věděli o nějakém dobrém za podobné peníze tak dejte vědět. Moc děkuji.
1.
2.
3.
4....
Poslední příspěvek
Jako ano, nejsou všechny bazarové ,ale za ty peníze co tam píšou, že jsou nové tak mi přijde ,že nikde z eshopu nenajdu.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.