EEE pc a Xp
Moderátoři: Pic, Mods_senior
EEE pc a Xp
Chci se zeptat mám asus eee pc tušim 900 nebo 901 a je tam velmi malá paměť a potřebuji nějaký Xp, které by zabíralo co nejmíň místa a bylo použitelné a ne moc oškubané
prosím nějaký odkaz na to kde jste stáhli plně funkční..abych zbytečně nedával na CD něco co mi nepude
díky předem.
Re: EEE pc a Xp
Stáhnout?Spíše koupit ne?no dobře,já tu mám na CD MiniXP,to vlastně normální XP,je ale jen v angličtině,na disku bez swapovací souboru zabírá pouze 300Mb a na ramky není vůbec náročné.Ale nemáš tam žádné motivy,máš tam jen ten windows classic(podobný vzhled jako windows 2000).Mohu doporučit,ovšem je to warez,koupit se nadá.
Stáhnout, protože mam koupený product key. Ale zní to dobře jen 300 Mb to je přesně to co hledam. díky 
Jen pro info,už je aktivovaný,ale můžeš si ho zlegalizovat vlastním product keyem.
ondoulku - četl jsi pravidla tohoto fóra? Nelegální programy zde neřešíme! Tak pozor!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Četl,já vím.Jen jsem mu napsal že něco takového existuje,neradím mu kde ho sehnat a jak ho naistalovat