Ahoj mám problém s nákupem her na Steamu. Nabil jsem si dostatečný počet €. Předtím mi to normálně šlo, ale teď mi to nejde. Zkoušel jsem 3 počítače. Píše to: Nastala neočekávaná chyba. Váš nákup nebyl dokončen.Kontaktujte podporu služby Steam. Neví někdo co s tím?
Díky
Problém s nákupem na Steamu
Moderátoři: beather, Mods_senior
Problém s nákupem na Steamu
CPU: AMD Athlon X4 750K MB: Gigabyte GA-F2A75-D3H RAM: Corsair Vengeance XMP LP 2x 2GB 1600MHz GPU: Gigabyte HD 7850 PSU: BeQuiet Pure Power BQT L8-CM-630W
Re: Problém s nákupem na Steamu
Předtím mi to normálně šlo
To znamená před rokem?nebo před týdnem?
Zkus to z webu.
před 1 hodinou
CPU: AMD Athlon X4 750K MB: Gigabyte GA-F2A75-D3H RAM: Corsair Vengeance XMP LP 2x 2GB 1600MHz GPU: Gigabyte HD 7850 PSU: BeQuiet Pure Power BQT L8-CM-630W
Trefa do výpadku.Nejde to už skoro hodinu?..
vinchi9 píše: Píše to: ....Kontaktujte podporu služby Steam.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- memphisto
- Guru Level 13

Teď mají Summer Sale a mají těžce přetížené servery. Zkusil bych to později. Už jsou nakoupil spoustu her, ale stahování je fakt tragédie...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek