Z fotek je jasne videt, ze fotograf nema ani potuchy o kompozici, ani si neumi lidi nasmerovat kam je potreba a uz vubec nema tuseni ze nelze fotit pouze na P (AUTO to nebylo, to by to v mistnosti bleskalo).
Smutne je ovsem nasledne vyjadreni te firmy co zakazku zajistovala
Uff! Lituji. Zrovna jsem byla kámošce na svatbě v sobotu a myslím, že toto by aspoň měsíc obrečela! Vždyť i co lidi fotili na normální foťáky je mnohem, mnohem lepší! A fotografka se osvěčila už na předsvatební foto - což je asi dobré na ozkoušení. na její profi fotky se těším. Toto bych nerozdýchala osobně ani z nějaká jiné události, natož svatby..
Acer TimelineX 4820T - OS:Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple *Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Imho přeháněj, vyberou pár nepovedenejch fotek a pak s tím jdou do bulváru. Pochybuju že by si fotograf naúčtoval 750Ł za 14 fotografií, to by ani nedávalo smysl.
Tak je to výběr těch nejhorších, ale já bych si nedovolil takové fotky dát na svatební DVD. Navíc ani ten autor se tam nijak nohrazuje s "malým" výběrem.
Minulej rok sme platili za fotografa na svatbě 10 000 kč!!!!!!!!
A to byl ještě omezený počet fotek!Hruza.....Je to jednou za život tak člověk nechce šetřit ale jeto palba stejnak
(samozřejmě to byl profi fotograf jeden z těch lepších v CR)
10.000 Kc je jeste pomerne nizka castka, spousta jinych remeslniku si rekne podstatne vic (osoba za hodinu prace). Kdyz navic odectes naklady, ono mu z tech deseti tisic zase tolik nezbyde. Za fotografy na svatbe se da utratit i 50 tisic, ovsem vysledky tomu musi odpovidat (pocet fotografu, cas straveny focenim).
Co se tyce poctu fotek - jejich pocet je primo umerny cene.
Tech 12 fotek co je v te galerii se samozrejmne nemelo nikdy dostat k zakaznikovi, i kdyz ze dvou nebo tri by se dala jeste udelat pouzitelna fotka. Ze vsech je ale jasne videt, ze to fotil clovek co drzi fotak v ruce poprve v zivote.
Dali jsme za 5h focení 9000,-, v ceně byla vlastní galerie + 10 vytištěných fotek s retuší. A fotky za to opravdu stály.
Je to o tom, jaké má dotyčný doporučení, nebudu prohledávat web a hledat nejnižší cenu.