Škodná v počítači a nefunkční USB kamera

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Zamčeno
guest

Škodná v počítači a nefunkční USB kamera

Příspěvek od guest »

Toto je pouze informace o tom, jak škodná v počítači může mít vliv na funkci USB, resp. na nesprávné fungování některých služeb.

Rok jsem se potýkal s nefunkční noname webkou. Po zapnutí PC někdy byla připojená a jindy ne. To se měnilo skoro pravidelně každý den a pomohlo vytažení a opětovné zastrčení do USB. Celkem protivné, protože jsem tu lezl pod stolem a na kolenou.

Nedávno jsem si od jara3 nechal vyčistit PC (za což děkuji :D ) a potíže ustaly. Vzhledem k tomu že už je to delší dobu a stále to funguje, je pro mne evidentní, že to vyřešilo vyčištení PC i když žádná extra škodná nebyla.

A to je konec hlášení! :lol:
autoprd
Level 4.5
Level 4.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Škodná v počítači a nefunkční USB kamera

Příspěvek od autoprd »

Jaro ti opravil webku na dálku :D A ani na ní nešáhl tož to je borec :D
guest

Příspěvek od guest »

Ano jaro3 je dobrej.

Nicméně já jsem to myslel malinko jinak. Chtěl jsem upozornit, že i malá škodná v PC, resp. dodrbané registry které způsobí nefunkčnost webky, lze takto odhalit, lépe řečeno opravit.

Tím ovšem nenabádám nikoho, aby kvůli každé ptákovině žádal o kontrolu logu (což se často děje), jenom mne udivilo, že pro mne dlouhodobě neřešitelná věc se takto opravila, jelikož jsem tam neviděl souvislosti.
Orcus
člen Security týmu

Příspěvek od Orcus »

A to ještě nevíš, kde všude se teď tvoje fotky a videa válej modrásku. :lol:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
guest

Příspěvek od guest »

Nevím koho by to zajímalo, ale pokud to pomůže světové kultuře nejsem zrovna proti :-)
george
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george »

Jak to má na internetu vypadat v r. 2013?
Pokud by někoho zajímalo k tématu co nás čeká a zřejmě budou Piráti i internetoví uživatelé protestovat dost hlasitě (po krachu ACTA), zpracoval jsem pár informací s odkazy na servery co se tím už zabývají v předstihu: http://www.mobilninet.cz/clanky/indect
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Zamčeno

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“