//Já nevím jak je to přesně ve W7//
Nejde zvuk, W7, Asus P4P800
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
guest
Re: Nejde zvuk, W7, Asus P4P800
Tak máš pravdu, je tam max. XP
A co když na to ve správci klikneš pravou myší a dáš aktualizovat?
-
guest
Zkus tady ten druhý pro desku http://www.softwarepatch32.net/flp4p800 ... rboard.htm
Tak co? 
-
guest
Však výše jsem ti odpověděl, ale víc mne nenapadá.
Ještě bych zkusil http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... ldID=19199
Ještě bych zkusil http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... ldID=19199
No je to tak, že teď tam je Realtec, na ten když kliknu aktualizovat, tak se je aktuální, nehraje to, ale není tam křížek. Tak ho odinstaluju, jinak tam žádné aktualizovat není.
Žádný z odkazů bohužel nepomohl.
Třeba přijde někdo, kdo to taky řešil a nakonec vyřešil. Bez zvuku to opravdu nejde.
Žádný z odkazů bohužel nepomohl.
Třeba přijde někdo, kdo to taky řešil a nakonec vyřešil. Bez zvuku to opravdu nejde.
-
guest
Ale tam snad nemá být Realtec, ale SoundMax - ten poslední tedy nefunguje? A co to tedy ukazuje ve správci zařízení?
Zkusím to jinak. Nainstaluj Spccy - na zíložce View můžeš vybrat slovenský jakzyk. A napiš co ti ukazuje u Audio.
Zkusím to jinak. Nainstaluj Spccy - na zíložce View můžeš vybrat slovenský jakzyk. A napiš co ti ukazuje u Audio.
Samozřejmě že tam realtec být nemá, nabídl mi ho program podobný SlimDrivers, tak jsem to zkusil, už je samozřejmě pryč.
Poslední bohužel taky nefunguje, ve správce zařízení je uplně nahoře Další zařízení, podsložka toho je Multimediální zvukový adaptér, u kterého je žlutý vykříčníček. Že tam prostě ten ovladač není. Co píše ten program hned dohodím
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 20:09) ---
Píše mi to: Zvuková karta nenalezena.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 20:15) ---
Tak sem na to přišel! Jde jen o to, že když to napíše na konci instalace hlášku o restartu, vypnout instalaci přes Správce úloh>Procesy. Poté se ukáže ikona přeškrnutého soundmax dole vpravo, zvuk stále nejde, poté jdeme na WUpdate, vypneme všechny aktualizace, nainstalujeme stejným způsobem ten samý ovladač(Přes WXP), instalace se dokončí a vše faká..
Děkuji všem za snahu, velice si toho cením..
Poslední bohužel taky nefunguje, ve správce zařízení je uplně nahoře Další zařízení, podsložka toho je Multimediální zvukový adaptér, u kterého je žlutý vykříčníček. Že tam prostě ten ovladač není. Co píše ten program hned dohodím
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 20:09) ---
Píše mi to: Zvuková karta nenalezena.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 20:15) ---
Tak sem na to přišel! Jde jen o to, že když to napíše na konci instalace hlášku o restartu, vypnout instalaci přes Správce úloh>Procesy. Poté se ukáže ikona přeškrnutého soundmax dole vpravo, zvuk stále nejde, poté jdeme na WUpdate, vypneme všechny aktualizace, nainstalujeme stejným způsobem ten samý ovladač(Přes WXP), instalace se dokončí a vše faká..
Děkuji všem za snahu, velice si toho cením..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15 Odpovědi
- 8239 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mateo-
-
- 3 Odpovědi