Ophcrack Win7
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
Franc Hogy
- nováček
Ophcrack Win7
Zdravím,mám takový menší problém.Mám na pc nastavenou rodičovskou kontrolu a nejsem správce počítače :( Když chci např.něco nainstalovat potřebuju znát heslo správce,které neznám :(( myslíte,že mi oph crack pomůže ? moc prosím o rychlou odpověď.Díky za ni předem :DD
-
guest
Re: Ophcrack Win7
Vítej na PC-Help!
Určitě pomůže ten kdo nastavil tu rodičovskou kontrolu.
Určitě pomůže ten kdo nastavil tu rodičovskou kontrolu.
-
Franc Hogy
- nováček
ten určo nepomůže,spolehni se !! a odpovězte prosím na otázku
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2012 14:37) ---
když mi tady nikdo nechce pomoct,zkusím to sám ! myslel jsem že tohle je poradna pc !!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2012 14:37) ---
když mi tady nikdo nechce pomoct,zkusím to sám ! myslel jsem že tohle je poradna pc !!!
Tady se cracky a hacky neřeší! Je to PC poradna ale ne warez!
Co si stěžuješ? Napsal si sem před 10 minutama, odpověď si dostal 3 minuty potom. Nebudeme tady podkopávat autoritu tvejch rodičů, nemyslíš?
A nikdo nás tu neplatí, aby jsme ti poradily co máš kde dělat, my tu radíme dobrovolně.
Arcas: OPHcrack nemá s warez nic společnýho.
A nikdo nás tu neplatí, aby jsme ti poradily co máš kde dělat, my tu radíme dobrovolně.
Arcas: OPHcrack nemá s warez nic společnýho.
Just Fucking Google It!
-
Franc Hogy
- nováček
Tu rodičovskou kontrolu tam nenastavili moji rodiče !
Ta kontrola tam je z nejakeho duvodu. Nikdo se nebude obtezovat se zapinanim a nastavovanim bezduvodne
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk 2
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
To je jedno kdo jí tam nastavil, ten kdo jí tam nastavil jí nastavil právě proto, aby si nedělal to co chceš dělat, takže si dojdi za tím kdo to nastavil, a řekni mu co tam chceš nainstalovat, jestli ti to nepovolí, tak máš smůlu.Franc Hogy píše:Tu rodičovskou kontrolu tam nenastavili moji rodiče !
Just Fucking Google It!
Nejrychlejší bude, když to prostě zkusíš. Možná se při tom naučíš pár nových věcí, a pochopíš proč instalovat programy smí jen správce, a ne každá lama co přijde a začne spouštět hromady zavirovaných warez sr(PÍP)ek stažených kdoví odkud.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)