Čištění harddisku a zrychlení počítače- WinXP
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Čištění harddisku a zrychlení počítače- WinXP
Teď jsem se podíval temporal files zabírá 18gb, jak to "pročesat"? Abych nepřišel o všechny uložené věci do různých programů.
- memphisto
- Guru Level 13

ATF či CCleaner + nástroj vyčištění disku po kliku pravým na disk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mohli by jste mi přestat vstupovat do tématu!?!
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 15:45) ---
Ještě doporučím v CCleaneru v záložce Nástroje najít Obnova systému a vybrat všechny body krmě toho, co je nahoře. Pak stačí dát Odstranit a jsou uklizeny.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 15:45) ---
Ještě doporučím v CCleaneru v záložce Nástroje najít Obnova systému a vybrat všechny body krmě toho, co je nahoře. Pak stačí dát Odstranit a jsou uklizeny.
Já jsem rád za každou radu, ale prosím ať se vyjádří k příspěvkům i ostatní ať vím, že je to spolehlivé
. Ještě se chci zeptat není možné abych, když něco promažu poškodil nějak počítač? Smazáním nějakých důležitých souborů v Temp?
Ve složce TEMP nejsou důležité soubory a pokud je tam odloženo něco používaného, windows to nedovolí smazat.
Spustil jsem CCleaner dal analyse, po dokončení to ukázalo tohle:
"ANALYSIS COMPLETE - (35.754 secs)
------------------------------------------------------------------------------------------
8 940,0MB to be removed. (Approximate size)"
A detaily o věcech smazaných a divým se, že pořád je přes 10gb v tempech.
Teď se vrhám na registry.
"ANALYSIS COMPLETE - (35.754 secs)
------------------------------------------------------------------------------------------
8 940,0MB to be removed. (Approximate size)"
A detaily o věcech smazaných a divým se, že pořád je přes 10gb v tempech.
Teď se vrhám na registry.
Protože čistí jen tempy starší 14 dní. Ty tempy mázni ručně. Pokud by jsi s tím měl problém, pošlu ti script o jednom řádku do OTM 
[OT]Neni to nahodou tema RoOfli-ho?! Tak tu nevys***j.[/OT}Arcas píše:Mohli by jste mi přestat vstupovat do tématu!?!
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Nějak divně mě to pořád ukazuje jen 25gb volných, jinak já to tedy zkusím máznout ručně 
CCleaner proveden.
zeus tady jde o to, že já něco radím a někdo jiný do toho píše úplně opačné rady.
zeus tady jde o to, že já něco radím a někdo jiný do toho píše úplně opačné rady.
žádný log mu sem nedávej, existuje zde totiž sekce učená k tomuto účelu kde jsou lidé, kteří se touto problematikou zabývajíRoOfli píše:Na ten log se podívám........
A ty
se laskavě seznam s pravidly a obsahem fóra, abys byl v obraze než ti tady někdo "naplácá"Arcas píše:Mohli by jste mi přestat vstupovat do tématu!?! ....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12 Odpovědi
- 13421 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Arnold91
-
- 5 Odpovědi