Dobrý den, už delší dobu mám problém s touto knihovnou -> MPR.dll
Po zapnutí některých programů (C++ Builder, Daemon Tools Lite etc. etc.) mi vyskočí tato hláška: http://imageshack.us/photo/my-images/405/mprdll.png/
Zkoušel sem tuto knihovnu stáhnou, a nahradit ji, ale vůbec to nepomohlo.
Nenašel by pro mě někdo nějaké řešení?
Nevím jak si tu knihovnu nahrazoval, ale dělal bych to v nouzovém režimu a tu poškozenou nejprve odtrsanil. Je možné, že se ti při nahrazování nepřepsala.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Instalační médium? Myslíš to FixIt? To sem stahoval, nainstaloval spustil a nic mi to nenašlo.
Jaro3:
To vůbec nevím - mam Win7 home premium, normalně sem to přetáhl z RARu do tej složky a dal "nahradit" zkusím to co psal Blue Spirit
Aha, to u sebe nemám, sem na intru.
Nemá někdo nějaký další nápad? Zkoušel sem obnovu systému -> ale už mi to nenabízí ten datum kdy mi to začalo blbnout.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Po tom co sem do "spustit" napsal toto:
"regsvr32.exe c:windowsSystem32mpr.dll"
"regsvr32.exe c:windowsSystem32MPR.dll"
"regsvr32.exe c:windows/System32/mpr.dll"
Přílohy
Error
error1.png (20.92 KiB) Zobrazeno 957 x
Naposledy upravil(a) scoopy412 dne 23 kvě 2012 09:32, celkem upraveno 1 x.