OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (nejnovější Service Pack) s DirectX® 9.0c Procesor: Intel Pentium® D 2.8 GHz nebo AMD AthlonTM 64 X2 4400+ Grafická karta: NVIDIA® GeForce® 7800 GT nebo ATI Radeon™ X1950 Pro nebo lepší
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Protože bagr. Servery Blizzardu jsou přetížené, čili si ve špičce možná ani nezahraješ. Zeptej se Googlu, zajímá-li tě to více.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Takže mám D3 a žádná chyba 37 není takže už to vyřešily.Na tý sestavě to jede vpoho,ale sem tam nejaky ten mini lag,ale neco bude i serverem když jede sotva týden .
A je možný,že v ČR je malý ping? Mě se to totiž po přihlášení do hry chvíly laguje,ale můj internet je vpoho. PC taky,ale stejně mám sem tam malý lagy,nevíte čím to je?
No spíš ten ping bude vysokej. A není to tím, že jsi v ČR, ale tím že servery jsou přetížený. Z toho plynou lagy. Taky proto sem si D3 nekoupil a počkám si na podzim, kdy opadnou kvanta dětí (letní prázdniny), spousta lidí bude muset začít pracovat a část bude už taky nasycená, takže na tom nebudou viset 24/7.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.