Restart PC při hraní Metin2
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
mt2sindicate
- nováček
mt2 sindicate
Ahoj když se chci prihlasit na mt2 sindicate tak mi to ukaze prihlaseni probiha skoci tam postavy a naskocitam tabulka neni disk nevim co dal
moc my ta hra chybí nevim co dal prosim poradte budu strastne stastny diky moc skousel jsem to přeinstalovat poradte prosim dik 
Re: Restart PC při hraní Metin2
ahoj hraju metin2 sindicate jak ty 2 roky .ten problem mam stejny neni to chyba softwaru ale hardwaru me to vypadava tak po cca 2 hodinach hrani (stale zkoumam ale vypada to na prehrati HDD nebo problem s internetovym pripojenim)byt tebou kontroluju hlavne teploty hdd,grafarny,procesoru popřípadě vyčisti větráky od prachu..Nwm jak tobe me tohle pomaha nejvic..Ale z nejvetsi pravdepodobnosti jde o prehrati hdd..
http://board.metin2.cz/index.php?page=Portal
Regni se tam nebo někde ve FAQ maj napsáno proč se při této hře restartuje taky se mi to stávalo ,ale po uprage na win7 je vše v pořádku...
Regni se tam nebo někde ve FAQ maj napsáno proč se při této hře restartuje taky se mi to stávalo ,ale po uprage na win7 je vše v pořádku...
zkus tady stahnout instalator launcheru http://m2.sindicate.cz/download.php?kategorie=1134. a spust ho!Pokud se problem neopravi stahni si klienta.vše za předpokladu že máš nainstalovaný net framework!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2012 19:22) ---
zkus odinstalovat kodeky na film(u me to byly K-lite codec pack) a preinstalovat zvukovku pokud mas integrovanou stahni si naky starsi ovladac .za pokus nic nedas me to pomohlo mam starou integrovanou zvukovku Realtek AC'97 ktera s K-lite codec pack me zatuhnula pc bud v metinu kdyz se objevil nekdo z jiny zeme nebo kdyz jsem pustil naky video !!nwm me to pomohlo snad to pomuze i tobe jo taky mam grafiku ati jak ty
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2012 19:24) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2012 19:22) ---
zkus odinstalovat kodeky na film(u me to byly K-lite codec pack) a preinstalovat zvukovku pokud mas integrovanou stahni si naky starsi ovladac .za pokus nic nedas me to pomohlo mam starou integrovanou zvukovku Realtek AC'97 ktera s K-lite codec pack me zatuhnula pc bud v metinu kdyz se objevil nekdo z jiny zeme nebo kdyz jsem pustil naky video !!nwm me to pomohlo snad to pomuze i tobe jo taky mam grafiku ati jak ty
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2012 19:24) ---
zkus tady stahnout instalator launcheru http://m2.sindicate.cz/download.php?kategorie=1134. a spust ho!Pokud se problem neopravi stahni si klienta.vše za předpokladu že máš nainstalovaný net framework!!mt2sindicate píše:Ahoj když se chci prihlasit na mt2 sindicate tak mi to ukaze prihlaseni probiha skoci tam postavy a naskocitam tabulka neni disk nevim co dalmoc my ta hra chybí nevim co dal prosim poradte budu strastne stastny diky moc skousel jsem to přeinstalovat poradte prosim dik
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek