Inno3D GeForce 4 MX440 64MB (128bit) - hrůza, nebrat!!!

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Miki Frosty
nováček
Kontaktovat uživatele:

Inno3D GeForce 4 MX440 64MB (128bit) - hrůza, nebrat!!!

Příspěvek od Miki Frosty »

Rozhodně varuju všechny skrblíky (mezi který jsem ještě do včerejška patřil i já), který chtěj šetřit na GK s výmluvou, že hru si zahrajou jen sem tam a proto jim stačí neznačkový low-end!
Po reklamaci své desky (s IGP) jsem se rozhodl vzít desku jinou a k ní si přikoupit něco za pár šlupek, jen aby to kreslilo něco na monitor!
První GK(viz nadpis) jsem reklamoval hned druhý den, protože nefachal větrák na čipu. Obratem mi dali jinou (teda stejnej typ). První den v poho, ale druhej den se mi po cca deseti minutách v Half-Life začal rozkládat obraz, zůstalo to i ve woknech,... shit!!! :sneaky:
Třetí den ji zkusil kámoš - to samý -> DRUHÁ REKLAMACE -> bez kecání a nějakýho zkoušení vyřízeno na počkání: DOBROPIS + DOPLATEK 1500,- = MSI GeForce FX 5700 128MB (128bit) DVI !!! :banana:
Proto ještě jednou: Nejsme tak bohatí, ...
AMD Sempron 2200+(1500@1980MHz=9x220), ASUS A7V600-X, 2x256MB DDR 400 CL3 Kingstone, GeForce FX 5500 128MB, Samsung 80GB/2MB/UltraATA100, 19¨ ADI MicroScan 6P
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

Absolutni pravda, me se to stalo pred rokem, stejna karta (az na tech 128mb)
Koupil jsem pocitac, pri ukazce vse behalo, prijeli jsme domu a nic, nebehal vetrak.
Druhej den reklamace a vymena GK ... vse o.k.
Po mesici tak nejak zacmoudla karta :-)
Tak jsem tam zajel a rekli (priznali) ze jsou to ksunty at si priplatim na jinou.
Tak jsem si koupil Radeona 256Mb a jsem spokojen ...

BTW: Nejak se ti neshoduje podpis s prispevkem :wink:
Obrázek
Miki Frosty
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miki Frosty »

To je tím, že jsem po týdnu zjistil, že mi tu FX 5700 prodali jako 128-bit, ale když jsem ji protočil na pár testovacích programech, tak jsem zjistil, že mě ojebali a prodali mi jen 64-bit. Tak jsem je FUCKnul, kartu jim vrátil, ... :twisted:
AMD Sempron 2200+(1500@1980MHz=9x220), ASUS A7V600-X, 2x256MB DDR 400 CL3 Kingstone, GeForce FX 5500 128MB, Samsung 80GB/2MB/UltraATA100, 19¨ ADI MicroScan 6P
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

Tak to jsou dobry svine, me ji tam taky puvodne flakly ale pri startu jsem videl MX 440 64 Mb tak jsem je serval a bylo ... Tohle by si nemely dovolovat ...
Obrázek
miras
Tvůrce článků

Příspěvek od miras »

Výrobci grafickejch karet moc nepomáhaj tomu, aby se od sebe daly 64bit a 128bit verze karet se stejným jádrem nějak na první pohled rozlišit. A pak na tom nějaký vychcaný prodejci pěkně rejžujou. Holt svině se maj nejlíp :wink:
elcarlos
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od elcarlos »

Ja zminenou GK nemam ale kamos ji ma,a to rozpadani obrazu se mu taky stavalo u HL,respektive u CS 1.6,o dost se to zlepsilo kdyz v nastaveni grafiky prepnul z directX na openGL....a k tomu vraceni...to je spravnej pristup :wink: jak mile se neco posere,tak se jim to musi hned jit omlatit o hlavu :!:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

mate pravdu gef4 je na hovno a budu si kupovat fx5700 pac na gf4 už nerozjedu splintra pandoru tomoroww
elcarlos
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od elcarlos »

To fakt nerozjedes.protoze SC:pandora.... vyzaduje PIXEL SHADER,a to mx 440 nema :wink:
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

Carlos.83 píše:To fakt nerozjedes.protoze SC:pandora.... vyzaduje PIXEL SHADER,a to mx 440 nema :wink:

jj ja to na starym PC zkousel a ... a mas pravdu nebeha to ;-) jeste ze druhy PC ma o neco lepsi vybavu :-)
Obrázek
martin.kubin
nováček

Příspěvek od martin.kubin »

No tak koukám, že i já se mám na co těšit. Naprosto stejno ukartu, tedy Inno 3D GeForce 4 MX 440/128 bit. jsme si asi před půl rokem koupil v bazaru i já. Zatím s ní nějakej závažnější problém nebyl ale v porovnání s Rivou TNT 2 32 MB mi neotevírá nějaký hry...např RTCWolffstein..napíše červenou hlášku Open GL a je to v prd**.... :roll:
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Asi je to o štěstí a smůle. Já jí mám asi dva roky a nemám s ní jediný problém. Jen mi poslední dobou začíná pískat větrák, ale kdo by kvůli takový prkotině otevíral bednu? :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

karlos píše:Asi je to o štěstí a smůle. Já jí mám asi dva roky a nemám s ní jediný problém. Jen mi poslední dobou začíná pískat větrák, ale kdo by kvůli takový prkotině otevíral bednu? :lol:

Tak ten vetracek radsi co nejdriv namaz, ver mi, mam to z vlastni zkusenosti
Obrázek
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Problémy s hardwarem“