Dakujem za opoved
spoplatnena Trial verzia Eset-u?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
spoplatnena Trial verzia Eset-u?
Zhanala som na nete demo verziu od Eset-u, aby som mala aspon nejaky antivirusovy program kym si nezozeniem iny (odisla mi Avira). Stiahla som si teda Demo verziu a po instalovani si to ziadalo aktivaciu. Zadala som emailovu adresu na ktoru mi prisli udaje a heslo. Moja otazka je: Ak zadam aktivacne kody, bude Trial verzia spoplatnena? Alebo je spoplatnena uz teraz? Bude mi Antivir fungovat aj bez aktivacie?
Dakujem za opoved
Dakujem za opoved
Re: spoplatnena Trial verzia Eset-u?
Jak může být trial zpoplatněný? Podívej se na to rozumově - z kama by vzali údaje kde si strhnout peníze? Já teda neznám způsob jak z e-mailu vydolovat číslo účtu a ještě jej donutit mi něco zaplatit. Jinými slovy proč se bát něčeho, co zaručeně nemůžou mít?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: spoplatnena Trial verzia Eset-u?
Ako ti odišla Avira? Mě funguje furt...
IMHO bude chtít Eset za 14 dní peníze, když nezaplatíš, přestane fungovat.
IMHO bude chtít Eset za 14 dní peníze, když nezaplatíš, přestane fungovat.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H