Nic nejde spustit (vyřešeno)
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Pro jistotu ta druhá možnost. V příloze je .com soubor, skus ho spustit.
- Přílohy
-
- exefix_xp.zip
- (7.33 KiB) Staženo 66 x
-
guest
Zapeklitá situace. Otázkou je co s tím ten brácha tropil. Jestli Ad_Aware něco zablokoval, nebo už je tu úplně zvojtěný. Správce ale funguje a tam běží Ad-watch. Zkusil bych to zastavit a ppak Ad_aware vyhodit, třeba i v tom poznámkovým bloku a restart. Internet taky funguje, tak bych stáhl něco na opravu registrů. Nic moc mne tedy nenapadá.
- Damned
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Píše to něco v tom nouzáku? Možná by stačilo jen z instalačky kontrola systému
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Mno doufám, že to pomůže. Zatím nemůžu najít instal. cd tak to chvíli potrvá nebo si ho budu muset sehnat.
btw. Zjistil jsem, že když vytvořím nový wordovský dokument (přes pravé tlač. -> Nový -> Dokument aplikace MS Word) a poklikám na něj tak se mi Word v poho spustí a když chci otevřít Word přes poklepání na exe soubor tak hodí pozn. blok.
btw. Zjistil jsem, že když vytvořím nový wordovský dokument (přes pravé tlač. -> Nový -> Dokument aplikace MS Word) a poklikám na něj tak se mi Word v poho spustí a když chci otevřít Word přes poklepání na exe soubor tak hodí pozn. blok.
to aproach: Tak právě se mi podařilo aplikovat ten reg soubor, ale změnilo se jen to, že když kliknu na zástupce tak nehodí blok, ale pomocí jakého programu to má spustit a já můžu vybrat pomocí čeho to otevřít nebo najít to na netu. Exe soubor stále dělá to, že při poklepání se s ním stále nic nestane (btw. u všech exe souborů mi od té doby co to dělá zmizeli ikony a prostě je tam jenom prázdný list, jsem se zapomněl zmínit)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek