Jak prodat Akcie ?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Zamčeno
guest

Jak prodat Akcie ?

Příspěvek od guest »

Jsem tu trochu s netradičním dotazem.

Přišel kámoš s kuponovou knížkou a výpisem dle kterého vlastní 2400 akcií investABe. Ať Googlim sebevíc, firma dělá mrtvého brouka a já vůbec nevím jak dál.

Je tu někdo kdo o tom má šajnu a mohl by mne nasměrovat, případně by chtěl ty akcie koupit. :lol:
Peťa
Level 5
Level 5

Re: Jak prodat Akcie ?

Příspěvek od Peťa »

Některé akcie se dají obchodovat na RMsystém. Jinak pokud vím k obchodování na burze se obvykle využívá služeb makléře a makléřské služby poskytují banky.
A nespletl ses s tím názvem? Jsem na Google našel jen investAge, ale investABe nic, tak jestli vůbec ještě existuje. :lol:
Poky
Level 3
Level 3

Příspěvek od Poky »

Orcus
člen Security týmu

Příspěvek od Orcus »

Jak tak koukám, tak momentálně bude nejvhodnější ty akcie investovat jako součást papíru odevzdaného do sběrných surovin. :lol:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Peťa
Level 5
Level 5

Příspěvek od Peťa »

Pořád se tu neujasnil ten název. Poky tu dával odkaz na info o firmě investAge, ale Blue Spirit píše o investABe.
Poky
Level 3
Level 3

Příspěvek od Poky »

Ten název je celkem jasný, vzhledem k tomu, že akciová společnost s těmito akciemi (tzn. základní kapitál 20 milionů) se jen tak z internetu / rejstříku nevypaří a google na dotaz "investABe" vrací maximálně tenhle thread. :)
guest

Příspěvek od guest »

Tak asi je tam G místo B, zřejmě jsem to blbě z toho výpisu opsal. Každopádně to asi bude ten RMsystém. Také jsem ve své době nějaké akcie a dluhopisy měl a prodával tam, ale už si houby pamatuju. Každopádně díky za nakopnutí a zatím to tu nechám otevřené.
Zamčeno

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“