Ahoj, ted mam mys Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a USB - nejlepe chyb chtel mys s podobnou ergonomii. Podlozku jsem se rozhodnul vzit SteelSeries Qck - http://www.czc.cz/steelseries-qck/31227/produkt
U te mysi bych byl nejradeji, kdyby to byla SS, Logitech, A4tech, Microsoft, GIGABYTE... apod. Mys bude pouzivana pro CS:S a CoD4 :) Diky
Cim vetsi podlozka tim lepsi v mem pripade moc nevyuziju Do ted jsem hraval bez podlozky (na drevenem lakovanem stole) a myslim si ze tech 32x28,5cm mi bude stacit CS:S hraju s 400dpi a 7.0 sens. mysi soupu zhruba na plose 25x20 takze mi to bude vyhovovat :)
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky
Ahojky. Co lze prosím v dnešní době pořídit za 24-25k?
Nemusí to svítit, je mi jedno jak vypadá.
Díky moc
Poslední příspěvek
Ta sestava od Hangliho je OK.
Ale zdroj bych vyměnil za:
Na zvážení je také výkonnější varianta CPU (bez box chladiče v balení):
Případně kombinace do limitu 25k s R5 7600X + grafika SAPPHIRE AMD RX 9060 XT 16GB
Dobrý den, vybírám nový PC převážně na hry, aktuálně Tarkov nebo Pubg. Hraju na 1440p s 144 Hz. Tady sem zatím něco předběžně vybral PC_2025.png + Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Procesor je asi tutovka, Tarkov a mam pocit ze i Pubg sou...
Poslední příspěvek
Na ten chladič jsem četl většinou kladné hodnocení, takže pokud nebude kolidovat s ramkama a vejde se do bedny, proč ne.