Dobrý den,
Mám takový problém. Nastavoval jsem sít, která má kolem 5 počítaču a 3 Acces pointy. Natavil jsem modem, access pointum jsem změnil vnitřní IP adresu na 10.0.0.x a vypnul DHCP. Spustil jsem sít. Vše fungovalo normalně počítače šli. Na wifi se dalo připojit přes iphon, sestra připojila notebook, ale máma měla s notebookem problém. Vždy když se připoji, tak se dostane na WIFI, ale i přesto, že je připojena na danou wifi, tak ji to nepovoluje internet, piše to "server DNS neodpovída" a nakonec po 20 minutach se najednou připojí, přitom když je sestra připojena na stejný AP, tak ji to v poho funguje. Prosim, neporadite mi, jak s tim?
Diky
Bublifuk
Wifi a připojení přes notebook
Moderátor: Mods_senior
Re: Wifi a připojení přes notebook
Zkus nastavit DNS napevno 8.8.8.8
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jako přimo v notebooku?
Jo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17 Odpovědi
- 89613 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zivan
-
- 8 Odpovědi