Uživatel má naintalovaná Windows XP a na nich Word a Excel 2000. Word pracuje dobře, ale Excel 2000 ne. Po kliknutí na ikonu Excelu se objeví hláška: "Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění." Když se přihlásím na tomto PC jako administrátor, tak se tento problém neobjevuje a Excel pracuje excelentně. Nevím, kde mám hledat chybu. Díky za všechny rady.
Tak jsem to zkusila. Na ploše je ikona Excelu, pravým tlačítkem myši jsem na ni klikla, ale nenabídlo se mi,abych to mohla spustit jako administrátor. Je tam jen "Otevřít". asi se to musí nějak jinak.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Dobrý den,
mám ve VBA upravený sešit, který čerpá data z jiných Excelovských sešitů. Po přechodu Excel 21 na Excel 24 přestalo toto spojení přestalo fungovat. Vyskakuje mi hláška : Method updatelink of object _Workbook failed.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
Tuší někdo jak do šablon v programu POHODA (které se používají pro tvorbu rozpočtu) zkopírovat data z excelu (viz obrázek).
Jde to nějakým způsobem? Kopírovat to ručně je poněkud zdlouhavé...
Díky.
Poslední příspěvek
Lze to přes import *.xml. Data z Excelu se uloží jako XML. Stormware na to má přesnou strukturu dat, takže je nejlepší se obrátit na firmu a oni ti s tím pomůžou (za peníze). Lze to také velmi snadno automatizovat.
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.