Aktualizace WIN 2000
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Aktualizace WIN 2000
Už několik měsíců mi při pokusu o aktualizaci WIN 2000 přes Windovs Update probíhá vše normálně až do okamžiku, kdy napíše, že vyhledává aktualizece pro můj počítač a dá mi vybrat, jestli chci Expresní nebo Vlastní. Vyberu Vlastní a on mi napíše, že na serveru došlo k problémům a že to mám zkusit později. Není to náhodou tím, že pro WIN 2000 už skončila podpora? Jiný důvod mně nenapadá. 
Mám 2000 v práci poslední aut aktualizace v pondělí a chtělo to restart a pak se to kouslo hodinu stál.restartnul sem ho normálně tlač na bedně a běhá. Zkusím Update a ozvu se.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jo abych se doplnil po restartu z bedny se aktualizace normálně dotáhly. Byl sem teď na update dal vlatní a napsal mi že mám aktualizováno sem za PROXI a mám Win 2000 Pro.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 13040 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od walderan
-
- 13 Odpovědi