Zdravíčko,tak je to tu,upgrade nadešel Mám již teoreticky prodanou základní desku + CPU ,a chtěl bych přejít na Intel. V oblasti CPU mám jasno,tam vede i5 2500K , ovšem s deskou si nejsem tak uplně jistý.
Co budu provádět : hlavně OC (takže asi něco s P67/Z68) Preferovaná značka : ASUS Cenová relace : i s CPU tak max. 8000,- ,tudíž desku tak do 3k
Yep,chladič mi zůstane,k prodeji dám BOX co je k 955.
K té desce,parametrově nevypadá vubec zle,jen to zas trochu přestřeluje cenový strop. Když nemůže být jinak,příp.bych za nižší peníze dostal šmejda,budíž,ale,jak se říká,čím mín tím líp
Případně další otázka,zdali mi to celé ještě utáhne 550W zdroj OCZ Fatal1ty ,tohle co mám,vše OC tahá bez problému,žádné BSOD,pády systému či cokoliv,ale radši se ptám pro jistotu.
Zdravím, v pondělí sem přidával RAM, 2x16GB stejné moduly co uz sem měl, při instalaci sem první RAM zacvaknul s vypnutým PC ale bez vypnutého zdroje a s kabelem zdroje v zásuvce. Po instalaci a zapnutí PC se rozsvítila červená a oranžová dioda na...
Poslední příspěvek
Základ je uvést kompletní sestavu. Přidávání RAM je vždy riziko. Jistější jsou dva kompatibilní moduly, v tomto případě 2x32GB, pokud je to tedy potřeba.
Dnes jsem zapl PC a nefungoval mi obraz, ani se nerozsívtila klávesnice, myš .. nic.
Ventilátory bežely, tak jsem postupně začal. Vyndal jsem GPU a poté RAM. Výsledek je stále stejný, ventilátory běží, ale nerozsvítí se...
Poslední příspěvek
Po vložení disku LED dioda zhasla a dostal jsem se normálně do PC s tím, že při spuštění mě to upozornovalo na to, že mám špatně vložené RAM pamětí ve slotu 1 a 3 a že mají být ve 2 a 4. ALe jinak PC normálně běží. Takže já tám zkusím dát zpět i GPU?
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
touto cestou se chci optat jakou desku by jste volili k procesoru AMD 7 9800X3D.
Počítač bude sloužit na hraní her a rozpočet bude 70 000,- Kč cca
Bude stačit deska
A nebo už tam dát lepší a nebo
Děkuji za rady
Poslední příspěvek
Já mám Strix B650E-E Gaming k Ryzenu 7 a musím říci, že post i boot je ultrarychlý, ne to co se popisuje jako dvouminutové čekání na post apod :-)
Díky za info