Preinštalovanie Windowsu 7 ...
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Preinštalovanie Windowsu 7 ...
Ahojte potrebovala by som pomoc. Mám notebook Asus X53T, A potrebovala by som preinštalovať windows. Len že nemám CD alebo DVD pretože to na preinštalovanie windowsu mám v PC (RECCOVERY). Ak by bol niekto taký dobrý a pomohol mi z tým? Prosím ...

-
d1amond
- člen HW spec týmu
Re: Preinštalovanie Windowsu 7 ...
Vítej na PC-HELP
Máš možnost si vytvořit DVD pro obnovu systému, právě z toho RECOVERY. Měla bys mít nainstalovanou utilitu přímo od Asus, zkus pohledat v nabídce Start > Všechny programy > Asus. Jakmile budeš mít ta DVD, jde z nich bootovat a systém vrátit na původní, jako při nákupu.
Máš možnost si vytvořit DVD pro obnovu systému, právě z toho RECOVERY. Měla bys mít nainstalovanou utilitu přímo od Asus, zkus pohledat v nabídce Start > Všechny programy > Asus. Jakmile budeš mít ta DVD, jde z nich bootovat a systém vrátit na původní, jako při nákupu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Microsheep
- Level 4.5

Nebo během bootování mačkej F9.
Ďakujem, a ako to nabootujem???

-
d1amond
- člen HW spec týmu
Nedoporučuju provádět obnovu přímo z disku. Pokud nastane problém a někde se to sekne, není cesty zpět.
V BIOS musíš nastavit pořadí bootování, kde mechanika bude jako první, potom pevný disk,... Buď F2 nebo ESC při startu notebooku - vstup do BIOS.
V BIOS musíš nastavit pořadí bootování, kde mechanika bude jako první, potom pevný disk,... Buď F2 nebo ESC při startu notebooku - vstup do BIOS.
A Ak by som ťa mohla porosiť po poradí čo mám robiť pretože som úplný laik do takých to vecí ... ak budeš taký dobrý..
Pročti si tenhle článek, tam je to podrobně popsaný http://www.modernivyuka.cz/Hlavn%C3%ADs ... ls&mid=675
Just Fucking Google It!
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Ten postup je defacto k ničemu, protože takto se W7 pomocí recovery neinstalují.
Bylo by dobré vědět, kam až ses dostala - instalačky už máš? V BIOS je pořadí bootování nastaveno?
Bylo by dobré vědět, kam až ses dostala - instalačky už máš? V BIOS je pořadí bootování nastaveno?
Aha, já myslel že se vypálí normální instalační disk. My bad.
Just Fucking Google It!