Chtěl bych si zkusit GTX580? Chtěl. Můžu si ji dovolit? Nemůžu. Potřebuji ji nutně? Nepotřebuju. Chtěl bych si ji zkusit? Chtěl. Jaké mám možnosti?
Nabídnout mi někdo, že mi ji za 500 na týden půjčí utrhnu mu ruce, takový však není a má poctivost (nejsem zastánce vracení zboží pokud prodejce nepodvede lživou reklamou apod.) mi to nedovoluje.
Ani já nejsem toho zastáncem. Snad jednou jedinkrát sem to takle udělal a to jen proto, že mi odešla GK, nová měla přijít až za 2 dny a já měl den na to dodělat seminárku.
Ale jinak se tomuhle taky vyhejbám, samozřejmě né pokud si do kuchyně vyberu červenou lednici kvůli sladění (celou kuchyni máme červenou) a dorazí mi zelená ...
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Dobrý, vrátili jsme u společnosti :
Ergocom s.r.o.
Tatranska 860
46002 Liberec
IČO: 28689127
DIČ: CZ28689127
videokameru, a chtěli nám dát za ní i když nebyla vůbec poškozena, (obal částečně chyběl) - jen asi 55% ceny!!!!
Tak pozor na ně!!!
Pokusím se celou věc řešit přes ČOI. Třeba to půjde.
TŘ
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Led 2012 21:54) ---
Manželka mi koupila u nich videokameru k Vánocům. Kamera mi moc nevyhovovala, a tak jsme ji ve 14 denní lhůtě vrátili. Firma nám chtěla vrátit pouze 55% ceny, a to přesto, že kamera byla nepoškozena (což sami uznali), ale za to, že byla používána (puštěná byla asi hodinu?) a že jsme nedali celý obal (chyběli nám nějaké výplně). Tak jsme to podali na ČOI a čekáme. Doufám, že to dopadne dobře!
Řešil jste někdy někdo reklamaci na Alze co se týče poslání poškozeného+ neúplného + jiného zboží?
Koupil jsem si RTX 3080 Phoenix. Rozbalili jsme a uvnitř Rtx 4070Ti, napájecí kabel poslán jiný než 12 pin, který jde do 4070ky, ještě k tomu...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)