Ahoj, mám v PC asi nějaký virus či co (padají my hry které mám koupené). A tak bych chtěl reinstalovat W7. Ale je tu problém: když jsem si zakoupil NTB tak k němu nebylo instalační CD W7, ale mám z jiného NTB zálohu systému který má také W7. Tak bych se chtěl zeptat jestli bych mohl reinstalovat W7 i přes zálohu z jiného NTB a jiné značky.
Díky!
Můj vlog z HJT: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=79480
Prosím o rychlou odpověď! Reinstalace W7
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Prosím o rychlou odpověď! Reinstalace W7
Pokud jsi k němu nedostal CD, tak zálohu čistého systému máš na skrytém oddíle disku. Mrkni do manuálu. Návod na obnovení tam bude. Prostě při bootu systému stiskneš určitou klávesu a obnoví se ti systém do čisté instalace včetně driverů, apod.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Ne. Ale můžeš si udělat vlastní recovery DVD ze svého systému. Záleží co to je za značku, jinak nemůžu poradit.marbon píše:ale mám z jiného NTB zálohu systému který má také W7. Tak bych se chtěl zeptat jestli bych mohl reinstalovat W7 i přes zálohu z jiného NTB a jiné značky
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Mám Packard Bell a ten druhý je Asus. Ale našel jsem už v příručce jak NTB vrátit do tovráního nastavení tak to snad pujde
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 3003 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22
-
- 5 Odpovědi