Zdravím.Mám nový monitor http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software .Problém je v tom,že nemám obraz přes celou plochu monitoru (viz foto).Ale například při hraní COD,NHL09 je obraz přes celý monitor. Nastavení mám na 1920x1080,grafiku mám Asus HD 6670 1 Gb. Díky za radu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (1) ---
Ještě doplním,že když se spustí spořič obrazovky(mám tam bubliny)tak bubliny zajíždí až pod to černé ohraničení.Dík za pomoc.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 09 led 2012 21:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Upraven nadpis
Tak se mi povedlo pomocí ovladaču na monitoru a zapnutí nějaké funkce Over Scan to černé zmenšit zhruba o polovinu podle fota nahoře.Pod tím over scan je H position a V position ale je to tmavé.Tak dál nevím.
A nemáš v nastavení ploch nastavení duplikovat místo rozšířit zobrazení? to by způsobovalo že monitor zobrazuje např. fullHD ale první plocha je jen v HD tedy se zobrazení plochy "ořeže". Zkus si pohrát s nastavením rozlišení a správcem prac. ploch.
Mám připojeno přes HDMI. Našel jsem tohle http://extrahardware.cnews.cz/forum/vie ... =24&t=8128 ale nevím? Povedlo se mi to roztáhnout ale musel jsem dát rozlišení na 1680 x 1050.Přesně tak jak je to v odkazu.Ale dál nevím co s tím.Když dám full tak se to zase scvrkne. Mě poseer.....
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?
potřeboval bych poradit s následujícím problémem: pokaždé, když kliknu pravým tlačítkem na plochu, automaticky se mi otevře AMD launcher (pravděpodobně součást AMD Radeon Software). Nechci, aby se tohle dělo, a rád bych to vypnul, ale v...
Dobrý den, jsem student na střední škole a aktuálně máme vyučování online, přesněji na Meet Google. Hodiny normálně fungují, ale jakmile chci sdílet obrazovku učiteli, sdílení se zapne a hned se zase vypne. Zkoušel jsem stáhnout starší ovladače,...
Ne, já jsem na monitoru vypnul Variable Refresh Rate (VRR).
Ale je fakt, že jsem s plynulostí her neměl problém.
Kdyžtak si sniž kvalitu grafiky ve hrách...
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...