Nefunguje mi CTRL+ALT+DELETE...
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Nefunguje mi CTRL+ALT+DELETE...
Kdyz chci jit do spravce uloh zkratkou CTRL+ALT+DELETE tak se mi to nzobrazi nevim proc...poradte pls:(
Asi tak:D
Jn pochybuji že by ti to nešlo...Rada skus zapnout nějakou hru a nabindovat si tam tlačitko delete,ctrl,alt a jestli se ti příkaz vykoná tak no comment fakt nevim
Uuuu určitě píšu o problému tak jediný co řeknu je POMOC!
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti píše hlášku "Správce systému zakázal správce úloh" tak zkus použít toto:
Stáhni si: NnnCleaner
Spustíš ho dáš -> Nástroje -> Odblokovat taskmanager
Stáhni si: NnnCleaner
Spustíš ho dáš -> Nástroje -> Odblokovat taskmanager
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti nepomohla žádná rada od mých kolegů, tak ti v příloze posílám jeden script, který ti spuštění Správce úloh aktivuje. Normálně na něj klikni 2x a procedura by měla proběhnout bez problémů.
- Přílohy
-
- Trojhmat.zip
- Spuštěním tohoto scriptu se aktivuje používání Správce úloh po trojhmatu Ctrl+Alt+Delete
- (1.06 KiB) Staženo 667 x
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Baron Prášil
- Master Level 7

já přindu s troškou do mlýna
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=4850
já vím,že tam nemáš tu hlášku,ale třeba je zase někde zakázaná ta hláška
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=4850
já vím,že tam nemáš tu hlášku,ale třeba je zase někde zakázaná ta hláška
nemáš tam nějakého šmejda? zkus si to projet anitvirem a hoď sem log z hijackthis odborníci ti to zkouknou 
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard