Software na sledování teploty CPU??
Software na sledování teploty CPU??
Neznáte nějaký nenáročný prográmek, kterej by neuměl nic jinýho než jen zobrazovat na ploše, nebo vedle hodin teplotu CPU, desky... něco jako když si ne to najedu v biosu??
Fakt nechci nic jinýho než abych to měl pořád na očích.. DObrej program je i Everest, kterej používám, ale nemá možnost zobrazovat tu teplotu vedle hodin... a pořád ho zapínat se mi nechce..
Fakt nechci nic jinýho než abych to měl pořád na očích.. DObrej program je i Everest, kterej používám, ale nemá možnost zobrazovat tu teplotu vedle hodin... a pořád ho zapínat se mi nechce..
- DEJV
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
a tady je link http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/monitoring/sensorsview/
nechť slouží
nechť slouží
Intel Celeron,Win XP Professional , CPU 2.40Ghz , grafika : ATi Radeon 9250 256MB..
,768MB RAM ,LCD : gnrF153 17'
besst píše:nebo třeba diagnostické a monitoringové programy, jako třeba Everest, AIDA32 nebo Sandra 2007
Everest mám ale neudělá to co chci, musel bych ho furt pouštět...
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Software na sledování teploty CPU??
Verxes píše:Neznáte nějaký nenáročný prográmek, kterej by neuměl nic jinýho než jen zobrazovat na ploše, nebo vedle hodin teplotu CPU, desky... něco jako když si ne to najedu v biosu??
Speed fan
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
DEJV píše:Verxes píše:DEJV píše:SensorsView
Jo, dík ten je super... sleduje přesně to co sem měl na mysli... zkrátka v jednoduchosti je skrytá síla!!
jj v poho...je celkem dobrej,taky ho pouzivam
Tak ten prográmek je fakt dobrej, ale chci se zeptat (když si psal že ho taky používáš), když ho otevřu a v options dám fans, nebo voltage, tak mi to nic neukáže, že senzory nebyly nalezeny, tak mě jen zajímá jestli ti to dělá taky... normálně v biosu si rychlost větráků a napětí najdu, tak nevim proč to tam nevokazuje..
Ale i kdyby to neukazovalo, tak je to jinak OK... jen že by to bylo lepší...- DEJV
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si jen kliknul na fans nebo voltage..tak se nic dit nebude, musis je jeste otevrit tim +......ale jestli ti to tam fakt pise,ze ,,senzory nebyly nalezeny,, tak je to zajímavý páč ja si tam normalne v klidku muzu nastavit alarm,sensor atd...
Intel Celeron,Win XP Professional , CPU 2.40Ghz , grafika : ATi Radeon 9250 256MB..
DEJV píše:Jestli si jen kliknul na fans nebo voltage..tak se nic dit nebude, musis je jeste otevrit tim +......ale jestli ti to tam fakt pise,ze ,,senzory nebyly nalezeny,, tak je to zajímavý páč ja si tam normalne v klidku muzu nastavit alarm,sensor atd...
hmm..tak to je divný, zkusim to ještě na jiným PC...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek