Modra smrt !!!
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Modra smrt !!!
Zacalo to kdyz se v dlouhych intervalech nekdy se to vpyle jen jednou za den ale ted kdyz se to zkratsovalo tak jsem stahnul narichlo AVG anti-virus a hned spustil test ale vzdy se mi vyplo kvuli Modry smrti tak jsem zkusil 2x spustit test v nouzovim rezimu ale ted nejde ani nouzovy mod ani normalni ani zadny jiny mod protoze se mi ta modra smrt obevi vzdy kdyz nacitam windows ja uz vazne nevim co s tim pls pomuzete ? jsem v koncich
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Modra smrt !!!
Já jsem v koncích z té tvojí češtiny.Přečetl sis to po sobě,když to dopsals.
Ohledně modré smrti,tak to většinou způsobuje vadná operační paměť.Pokud jich máš více,tak jeden modul vyndej a pak je prohoď.Nebo otestuj Memtestem.Taky by to mohla být chyba disku,což bys mohl opravit a disk zkontrolovat instalačním CD Windows.
Ohledně modré smrti,tak to většinou způsobuje vadná operační paměť.Pokud jich máš více,tak jeden modul vyndej a pak je prohoď.Nebo otestuj Memtestem.Taky by to mohla být chyba disku,což bys mohl opravit a disk zkontrolovat instalačním CD Windows.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Podle stylu psaní ti bude asi kolem 15 a neděláš nic jiného, než hraješ hry. V poho, v patnácti jsem taky tak myslel.
BSOD neboli modrou smrt způsobuje vadná paměť a u tebe to bude jenom pamětí - ten počítač se zkrátka "zabije" kdykoliv se mu "zachce". Jak píše Marfy, projeď to MemTestem a pokud to vyhodí min. 1 chybu, tak paměť vyhoď z okna a kup novou. Nebo reklamuj, pokud je nová.
BSOD neboli modrou smrt způsobuje vadná paměť a u tebe to bude jenom pamětí - ten počítač se zkrátka "zabije" kdykoliv se mu "zachce". Jak píše Marfy, projeď to MemTestem a pokud to vyhodí min. 1 chybu, tak paměť vyhoď z okna a kup novou. Nebo reklamuj, pokud je nová.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Ok , ok ale pls poradite mi kde sezenu Memtest??? ntb mi nejde kvuli ty modry smrti pustit a instalacni CD nemam protoze je z bazaru
No jo, kupovat notebook z bazaru...to nebylo zrovna moc inteligentní. Pochybuji, že přijdeš do bazaru a řekneš: Tento NTB se mi líbí, můžu si na něm zapařit hru, abych viděl jak jde?
Na internetu, třeba stahuj.cz...čmuchej
Na internetu, třeba stahuj.cz...čmuchej
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Tady ho stáhneš http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/
Zvolíš poloviční hodnotu paměti co máš-třeba 512MB a spustíš test.
Zvolíš poloviční hodnotu paměti co máš-třeba 512MB a spustíš test.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
To mi vysvětli Moony:
BSOD neboli modrou smrt způsobuje vadná paměť a u tebe to bude jenom pamětí - ten počítač se zkrátka "zabije" kdykoliv se mu "zachce".
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Zrovna konkretně u něj to bude vadnou pamětí, protože jak pracuje s počítačem a narazí na vadnou část paměti, tak se to celé zhrouti. Měl jsem to totiž také. Mluvím na základě zkušenosti
OK.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
tak to se mi asi uplne zhroutila cela pamet protoze ted kdyz zkousim spustit notas tak se to samo zhrouti ani nenajedeMoony píše:Zrovna konkretně u něj to bude vadnou pamětí, protože jak pracuje s počítačem a narazí na vadnou část paměti, tak se to celé zhrouti. Měl jsem to totiž také. Mluvím na základě zkušenosti
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Zkus se podívat kolik paměťových modulů v notebooku máš.Pokud dva,tak zkus jeden vyndat a pokud se to nerozjede z jedním,tak zkus ten druhý.