Zaklínač nejde, PC prý nesplňuje požad.,ale na horším NB šel
Moderátoři: beather, Mods_senior
Zaklínač nejde, PC prý nesplňuje požad.,ale na horším NB šel
ahoj po dlouhe době si chci zahrat na novem pc zaklinače 1 ale bohužel nefunguje :-/ piše se že muj počitač nesplnuje minimalni systemove požadavky ale na horšim notebooku mi to šlo :-/ byl tam w xp nevite co s tim?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 pro 2011 21:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „zaklinač“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „zaklinač“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „zaklinač“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „zaklinač“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaklínač nejde, PC prý nesplňuje požad.,ale na horším NB
Napiš co máš za sestavu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
ou omlouvam se :-/ jsem tu poprve a ještě to furt nechapu nějak
no pc sestavu mam : Ram 16 gb procesor i5 3,1ghz a grafiku integrovanou a ještě něco dalšiho?
- iMohos
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
A je to tu,integrovaná grafika se zaklínačovi moc nelíbí. Ale příjde mi to jako blbost,16 GB RAM , i5 a jedeš jen na integrovaný grafice ? K čemu pak to všechno ?
Každopádně kup grafiku a jsi za vodou :)
Naposledy upravil(a) iMohos dne 28 pro 2011 23:25, celkem upraveno 1 x.
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
Nebylo to tím, že notebook předtím měl samostatnou grafiku ? A zaklínač bere tvou hd 2000/3000 (ještě k tomu notebookovskou) jako nedostačující ?
P.s. já mám notebook s integrovanou x4500, grafika je hluboko dole pod minimálníma požadavka starcraftu 2, ale normálně mě pustila do hry a nekemrala, vše na low 25-30 fps.
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Pro 2011 23:29) ---

P.s. já mám notebook s integrovanou x4500, grafika je hluboko dole pod minimálníma požadavka starcraftu 2, ale normálně mě pustila do hry a nekemrala, vše na low 25-30 fps.
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Pro 2011 23:29) ---
ale najdou se tací kteří využijí 16 gb, ti co maj zaplejch pět her naráziMohos píše:A je to tu,integrovaná grafika se zaklínačovi moc nelíbí. Ale příjde mi to jako blbost,16 GB RAM , i5 a jedeš jen na integrovaný grafice ? K čemu pak to všechno ?
no
na nb jsem měl taky integrovanou a jelo to na středni
Co přesně jsi měl předtím a co přesně máš teď?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
už dobry
nevim co jsem měl předtim ale problem je vyřřešen