No tak je i spousta programů na čištění.Někteří zde jim moc nevěří,ale já to používám leta a a vše v pořádku.Když už se chystáš k reinstalu tak bych to ještě zkusil vyčistit.Maximálně na ten reinstal dojde. Momentálně asi rok jedu hlavně /mimo ccleaner/ Wise registry cleanerJe free.K tomu AshampooWinOptimizer z PCWorldu- ten je ovšem placený. Ovšem je i spousta jiných a i zdarma.Třeba http://www.instaluj.cz/cisteni-pocitace.Vždy si přečti i recenze na ten program a pak ho teprve nainstaluj. Pak bych raděj dal do počítače nějaký odinstalační soft.Já jsem si třeba nedávno stáhnul z Giveaway of the day YourUninstaller a ten je vynikající.Ovšem není zdarma.Ale je jich zase fůra jiných.Viz http://www.studna.cz/systemove-nastroje ... -0909.html
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 pro 2011 22:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava URL
Ještě teď mě napadla jedna věc. Když mam original Windows 7 ale instalační cd windows 7 tam nebylo? Tak jestli jde nějak zachovat original klíče? protože mam možnost si sehnat jenom neoficiální windows 7. Myslím si že to asi nebude jenom v opsání klíče že?
ano jsou tam mam rozdelen HD na dva oddíly a na jednom mam OS a pár programů (ty jsem tam instaloval v té dobe kdy mi bylo všechno jedno) a potom jsem to všechno (co šlo) přenášel na druhej oddíl. :)
Hned po koupi NB jsi si měl vypálit systém.K NB většinou nedávají DVD,ale sám si ho při prvním spouštění můžeš vatvořit.mělo Ti to nabídnout.Někteří výrobci Ti ale, po nějakým ověření, DVD zašlou.
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...