Čeština do androidu / tabletu + nefunkční display

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Odpovědět
Inside

Čeština do androidu / tabletu + nefunkční display

Příspěvek od Inside »

Zdravím
Vlastním tablet, který jsem přes známé sehnal levněji ze Spojených státu. Samozřejmě Android (verze: 2.2) je tedy v v angličtině a čeština nepatří mezi volitelné jazyky. Otázka tedy je, jak nainstalovat češtinu. Zkoušel jsem třeba hledat aplikace na počištění přes market, ale nic užitečného jsem nenašel. Jestli by bylo potřeba přeinstalovat kompletně android, tak jak to udělat ?

Můj druhý problém je, že mi špatně reaguje display. Někdy sním pracuji bez problému a někdy téměř vůbec nereaguje na dotyky nebo dokonce samovolně dělá co chce. Spouští sám aplikace nebo v psacím režimu píše blbosti. Mohlo by jít o problém se SW ? Jde o přístroj od "ViewSonic ViewPad 7" http://tablety.heureka.cz/viewsonic-vie ... e/#section
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Čeština do androidu / tabletu + nefunkční display

Příspěvek od Žbeky »

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Inside

Re: Čeština do androidu / tabletu + nefunkční display

Příspěvek od Inside »

Díky, funguje je to.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Upgrade Androidu
    5 Odpovědi
    6598 Zobrazení