Zdravím,
v neděli mi prošel systémem dost svinský malware. Prošel přes firewall i noda, zablokoval mi oblíbené windowsácké ctrl alt delete a odvařil co se dalo. Nakonec se mi ho podařilo odstranit, ale asi mi udělal něco v ovladačích nebo v exploreru, takže se mi zcela náhodně vyhodí výpis fyzické paměti a restartuje se počítač. Po následném spuštění hlásí Windows obnovení po chybě s těmito detaily:
BCCode : 1000007f BCP1 : 00000008 BCP2 : 80042000 BCP3 : 00000000
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 0_1
Nechci přeinstalovat Windows, možná to bude jen nějaká drobná chyba. Nemuže mi někdo poradit.
PS: Momentálně jsem v nouzovém režimu a nepadá to, takže to bude asi ovladač. Existuje nějaká jejich kontrola nebo hromadná obnova?
Zkus se podívat do správce zařízení jestli tam nebude nějaká chyba. Samozřejmě v menu nahoře zadej, že chceš zobrazit i skrytá zařízení. Nebo zkus opravit windows z instalačního céda.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
Zkoušel jsem všechno možné naposledy Dial-a-fix.exe, ktery poobnovuje kde co. Uvidím, jak se to bude chovat teď. Každopádně ještě jedna indicie.
Padalo to když jsem se pokoušel instalovat Internet Explorer 7.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jsem všechno vyzkoušel. Paměť byla O.K., všechno bylo v pohodě. Zkusil jsem proto Dial-a-fix, jeden opravny program pro Internet Explorer a uz to nevyhazuje.
ahoj když jsme u toho restartu tak já třeba začnu grát nákou hru příklad chrome hl 2 nebo tak a mám pertium 4 3.00 raM DDR 512 HDD 120 GB A GRFIKA ATI RADEON 250 9550 A ONO SE MI ZNIČEHO NIC JAKOBY SEKNE A RSTARTUJE SE NEBO NASKOČI MODRÁ OBRAZOVKA S CHYBOU ..... CO MÁM DĚLAT POMOC
dj koli píše:ahoj když jsme u toho restartu tak já třeba začnu grát nákou hru příklad chrome hl 2 nebo tak a mám pertium 4 3.00 raM DDR 512 HDD 120 GB A GRFIKA ATI RADEON 250 9550 A ONO SE MI ZNIČEHO NIC JAKOBY SEKNE A RSTARTUJE SE NEBO NASKOČI MODRÁ OBRAZOVKA S CHYBOU ..... CO MÁM DĚLAT POMOC
nejsme u restartu, u restartu jsme byli pred 3ma mesicema A navic, tohle rozhodne stejny problem. Precti si vic topicu. Muze ti to delat slabý zdroj, nebo se ti prehříva grafika nebo to muze byt chyba hry
To dj koli - nelez se svými problémy do cizích dotazů, založ si nový dotaz! Pak je tady z toho guláš, že nikdo neví za chvíli o čem je řeč a komu odpověď patří a na co se reaguje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:To dj koli - nelez se svými problémy do cizích dotazů, založ si nový dotaz! Pak je tady z toho guláš, že nikdo neví za chvíli o čem je řeč a komu odpověď patří a na co se reaguje.
JOJO PROMIN HOŠI JÁ VÍM ALE TECH DOTAZU JE MOC A JA VIDĚL RESTART NO KAŽDOPÁDNĚ SEM CHODIL NA http://WWW.WARFORUM.CZ A TAM JE TO TROCHU JINÝ NO
Nazdar, dnes jsem dělal čistý reinstal W10. Nechal aktualizovat a při:
2024-11 Kumulativní aktualizace (Preview) pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy založené na platformě x64 (KB5046714)
pořád to chce restart a nic. Podobný problém s jinou...
Poslední příspěvek
Už to mám vyřešené. Restart Windows Update služby, pozastavení aktualizací na týden, vzápětí povolení aktualizací, proběhne zrušení výše zmíněného KB.
A tak to u mě zafungovalo.
Pro Kecálka: dík za nic neříkající radu kapitáne Bystrozraku :D
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.