Problém s ICQ
Moderátor: Mods_senior
Problém s ICQ
Čas od času se mi stane, že se icq začne samo přepínat do stavu offline a zpět do online cca v 10-ti min. intervalech. Pak to na čas přestane a vše funguje vpohodě. Nevíte někdo, co s tím?
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi dělá taky. No já sem se s tím smířil... 
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
To mi ICQ dělalo taky. Když už jsem byl značně naštvaný, nainstaloval jsem si Mirandu a od té doby jsem naprosto spokojený - je stabilní a nabízí obrovskou škálu vylepšení a úprav.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Pomoooooc
Celej kontak-list z ICQ mi zmizel a nejde mi pridat novej kontakt co s tim mam delat:'( pomoc:( pise mi to ,ze uz jsem precerpala limit lidi ,ktery jdou pridat a ze mam nejakej kontakt vymazat ,ale jakej kdyz se mi to nezobrazuje:'(
-
OndraP.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
toto mi dělalo na starým pc taky bylo to jedním programem (morpheur, na stahování mp3 atd...) vždycky kdyš sem ho měl zaplej a stahoval sem nebo něco hledal icq mě vypadlo, tady na novým pc sem to jen zkoušel taky morpheusa nainstalovat a taky mě padalo icq, zkuste třeba vodinstalovat nějakej program nebo zjisti co máš otevřenýho když ti to spade... aspoň teda mě to pomohlo když sem to odinstaloval... 
Se..r na ICQ..
krtenek píše:Co takhle použít pro komunikaci přes icq jiného klienta (jiný program) než obludné a věčně problémové ICQ?
Vyprdni se ba ICQ a začni používat něco jinýho...já např. používám QIP a jsem opravdu spokojen. Pokud chceš ale špičku ledovce, tak tam stále sedí na trůnu Mitanda, která je sice složitá na nastavení, ale potom šlape v poho.. stačí si vybrat (Mě osobně Miranda nesedla, vůbec jsem se nechtěl pouštět do nějakýho dlouhodobýho nastavování.... ale prej to stojí potom za to,tak nevim)
Pic
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek