Zdravíčko. MámProblém ze hrou "Mafia II". Mám originální CD. (žádný warez) Pokusím se teď sespsat o jaký problém se jedná. Dříve jsem hrával s krabicovým monitorem hra mi fungovala krásně. Zhruba po měsíci jsem si zakoupil monitor "Fujitsu computers SIEMENS" plasmový (placatý) monitor. A stímto monitorem sdílím onen problém. Když hru spustím obrazovka zčerná a napíše mi "OUT OF FREQUENCY" slyším jsem intro a poté hudbu z menu dále se nic neděje. Skoušel jsem hru reinstalovat, mazat uložené pozice ale problém stále přetrvává. A PROTO PROSÍM KOHOKOLI KDO VÍ CO STÍM PORADŤE
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Spyku na tom odkazu uvadíš cestu c:\users\Tvůj_účet\appdata\local\2k games\mafia ii\saves já mám XP ne 7 ale hledal jsem hledal ale local nenašel du skusit 2. metodu
U XP ta cesta vypadá následovně: C:\Documents and Settings\Tvé_jméno\Local Settings\Application Data\2K Games
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...