Poradte koupi gramofonoveho rádia

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Odpovědět
Mp3H
Level 2.5
Level 2.5

Poradte koupi gramofonoveho rádia

Příspěvek od Mp3H »

Zdravím
Chci se zeptat jak se ted začaly prodávat ty dřevěne v retro stylu rádia s gramofonem
rad bych ho koupil rodičum na značce nezáleží chci aby to mělo gramofon a flešku na ostatních parametrech mi nezáleží
a cenovou relaci si představuju do 2000kč pokud se vejdu mužete doporučit nějaký internetový hrám kde tohle prodávaj
předem děkuji.
guest

Re: Poradte koupi gramofonoveho rádia

Příspěvek od guest »

A nebylo by lepší koupit starší, ale kvalitní gramofon, než třeba toto? http://aukro.cz/gramofon-camry-cr-1105- ... 94675.html
http://www.obchodni-dum.cz/gramofony/t6 ... fAod6jLYRQ
Mp3H
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od Mp3H »

No tohleto myslím no ale jak koukám tak do 2000 kč asi neseženu a koukám že to vyrábí asi jenom Hyundai
guest

Příspěvek od guest »

Ale seženeš, jenom nevím jestli s fleš.

Edit: ale budeš muset malinko přitlačit!
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Jestli je táta nadšeným majitelem starých vinylů a máma posluchačkou "starých dobrých, našeho mládí" a již nemají gramec, pak by jistě uvítali i samotný gramofon, bez všech těch hifikundací, jako je rádio, USB, teleport a laserový vyhlazovač vrásek. Vím o čem mluvím. Za pár let mi bude prvních "-sát". Ve skříni mám něco přes metr vinylových desek a žádný gramofon... Jinak díky za tip. Napíšu si Ježíškovi :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“