Martab píše:6500 Kč (http://herni-konzole.heureka.cz/sony-pl ... 50gb-slim/) je pořát moc za 2 roky staré zařízení a jenom s 250 GB HDD . Je pravda, že konzolím vděčím za to že má core 2 duo a HD 5750, nebýt jich už mám nejspíš nejaký čtyřjádro, ale proč upgradovat když to zatím stačí, a pak si stěžujou že se PC neprodávaj. No ještě aby se prodávaly když dneska "stačí" dva roky starý pc i na ty nejnovější hry.
Stejně je ti víc jak 250Gb k hovnu Já mám na PSku 320Gb a používám z toho velký nic..
Já si konzoli koupil protože už mě omrzelo mačkat jenom šipky nebo W,A,S,D :) A na ovladači k pc to stojí taky za prd :) V konzoli je větší zážitek..
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Já mám v PC 250Gb a ktomu 1T jako externí a jemi to málo a budu si kupovat další interní 1Tera , ale je pravda že na konzolích člověk neskladuje Giga a Giga různých dokumentů fotek ... , mě konzole přijdou jenom takový jednoůčelový, a nechápu jak můžou vzdávat "moderní" hry na tři roky starý zařízení, mám tyky ovladač k PC (bezdrátovej, takže žádný kabeli tahat nemusím ) a když to pustím na TV tak je ten zážitek uplně boží .
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ano, přesně tak na konzole netaháš miliony dat a fotek :)
Jinak, já si konzoli pořídil kvůli tomu že nechci cpát pořád prachy do upgradu kterej stojí majlant.. Moje sestava kterou mam v podpisu rozjede to co potřebuju (internet, filmy, různé programy, atd) občas tam vyzkouším hru jestli mě baví a pak si to třeba koupím na konzoli :) .. Už bych na PC asi ani nezačal hrát nějaké akčí střílečky.. (BF3 a podobné které teď vyjdou)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Konzole opravdu zabíjí PC hraní. Všechny áčkové tituly jsou jen konverze z konzolí a je to na grafice znát. Proto pro mě tituly z konzolí nikdy nebudou áčkové Ne nadarmo Crytek oznámil, že Crysis nebude na konzole, protože by to neutáhly. Crysis 2 je na konzole a jak to dopadlo. DX 11 a HD textury až jako patch a podruhé se to už nikomu nechtělo hrát a byl to fail. Mám konzoli (Wii) a to ne kvůli grafice, ale zábavě a ovládání a to je všechno. Jediné, co můžu konzolím závidět je Gran Tourismo. To kdyby bylo na PC, tak to hraji pořád a ne ty vyčpělé arkády typu Need for speed. Je to už kus šrotu a dokud nebude novější generace, tak hraní na PC bude stát za prd. Naštěsí se už dostávám do stavu, kdy hraní na PC už odsouvám na pozadí
Jako příklad po..... hry může být GTA IV nebýt konzolí tak by se nikdy nestalo, že díky své "optilalizeci" (konverzi) je nehratelné na některách PC která třeba splňují požadavky a nemělo by tolik Bugů.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Já to dal jemom jako příklad, pokud bych chtěl vyjmenovat všechny tak to budu mi tu nebude stačit místo
Stím souhlasím, ještě špatná nemusí být Wii s těma svojema ovladačema, ale tan kinetic to zvládá taky.
já jsem na wii hrál a musím říct že mě víc sedl xbox z důvodu větší volnosti protože to snímá celé tělo třeba na wii má jenom ovladač a mě to nějak nestačí
X píše:Tady někdo přijde o data, skladovat je na harddiscích je nerozum, harddisk se také může odporoučet zničehonic ...
Proto budu kupovat další tera na zálohu těch nejdůležitějších souborů, a na DVD to vypálit nemůžu protože cca 50% z těch souborů neustále edituju a navíc DVD jsou hrozně drahý a na ty fotky je mi stně ničemu když je upravuju a RW jsou ještě dražší
To Andrew98:
Nevím nemůžu porovnat obojí znám jenom z televize a obchodu
Zdravím, ve Win 10 používám zůžený hlavní panel s malýmí ikony a jen s časem. Ve Win 11 to nejde oficiálně nastavit (Googlil jsem).
Nenašel už někdo nějakou vychytávku, jak docílit úzkého panelu ve Win 11?
Nelíbí se mi to a proto zatím nepřecházím...
Poslední příspěvek
Tak vyřešeno, díky Kogaku !! Mám nastaven jednořídkový čas bez datumu, výška panelu velmi malá, prťavé ikony, malé mezery mezi nimi. Jde to fakt nastavit, tak jak to máte rádi. Jen jsem musel ještě přejít na instalaci Taskbar Clock Customization a...
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky
Ahojky. Co lze prosím v dnešní době pořídit za 24-25k?
Nemusí to svítit, je mi jedno jak vypadá.
Díky moc
Poslední příspěvek
Ta sestava od Hangliho je OK.
Ale zdroj bych vyměnil za:
Na zvážení je také výkonnější varianta CPU (bez box chladiče v balení):
Případně kombinace do limitu 25k s R5 7600X + grafika SAPPHIRE AMD RX 9060 XT 16GB