Mám programy ( TuneUP, CCleaner,Eset,spyware Terminator ) ale ani jeden mi neukazuje zda je tam nějaký vir tak nevím proč je pc zpomalený
Je to Vir nebo něco jiného ?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
- Katchennka
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Je to Vir nebo něco jiného ?
Zdravím můj počítat je poslední dobou dost pomalý ale internetem to není .
Mám programy ( TuneUP, CCleaner,Eset,spyware Terminator ) ale ani jeden mi neukazuje zda je tam nějaký vir tak nevím proč je pc zpomalený
ntb potřebuje asi nějakou očistu, ale nevím jakou ! Prosím o pomoc 
Nepotřebuji přítele, který kýve na všechno, co řeknu. Můj stín kýve přesněji.
Re: Je to Vir nebo něco jiného ?
Vřele ti doporučuji aby jsi okamžitě odstranil Spyware Terminator, je to totiž podle všeho fake program, který ti časem právě zaviruje počítač, mluvím ze své zkušenosti a zkušenosti dalších tisíců lidí. Možná by to mohlo vyřešit i ten problém, nicméně eset je dost dobrý.. zkus Malware Bytes, jestli tam nemáš něco, co tam mít nemáš.
- Katchennka
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já už opravdu nevím na warforum mi zase řekly že si mám Malware odinstalovat :( ale já sním byla spokojená a jakou mám mát náhražku za spyware ?
- memphisto
- Guru Level 13

ST už není co to bývalo a je jako doplněk k antiviru naprosto zbytečný. Zpomalení může způsobovat hodně faktorů. Příliš zaplněný disk, neprováděná defragmentace, apod.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po probìhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po probìhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Na warforum? To je zas nějakej hnusnej warez? Věř lidem z pc-help, pokud se pletu, což nepletu, tak oni ti poradí určitě. Ale fakt bych ten terminator nahradil Malware bytes.
- memphisto
- Guru Level 13

Dělej co píšu. ST nenahrazuj Mbamem. ST odinstaluj
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Katchennka
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ok také si myslím že na war nic moc :( nejhorší je že dříve jsem takovou věc měla staženou během minutky a teď musím čekat až 8/15 min .
i když je pravda že ten malware mi taky nic neukazuje ale ta defragmentace jsem chtěla udělat jenže nevím jak se to dělá
ST je už pryč
i když je pravda že ten malware mi taky nic neukazuje ale ta defragmentace jsem chtěla udělat jenže nevím jak se to dělá
ST je už pryč
- memphisto
- Guru Level 13

Vypni rezidentní štít antiviru a antispywaru
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštìní se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynù, bìhem aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by mìl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštìní se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynù, bìhem aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by mìl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
- Katchennka
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
chce to potvrzení o kontrolu pro zobrazení systému windows ( ano nebo ne ? )
- memphisto
- Guru Level 13

Ano
- Katchennka
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
A tu defragmentaci mohu udělat teď nebo mám počkat až se dodělá toto ?
- memphisto
- Guru Level 13

Udělej ten Combofix a dej sem log