Dobry den,
mam laptop Fujitsu Siemens Lifebook E8010 a kdyz spustim pocitac a pocitac nabehne a pote otevru zvuky a zvukova zarizeni tak vsechno je bile a nejde nic nastavi a vsude je videt jako ze nikde neni nic nastaveneho.
Kdyz zapnu mozilu a dam napriklad youtube a dam prehravat nejake video nejde mi vubec zvuk !
Paklize pustim program na tvorbu muziky tak mi zvuk jde ?
Musim jeste rici ze mam externe pripojenou zvukovku USB Terratec Phase 26 !
Prosim poradte mi co je spatne !
Dekuji
Nefunguje mi audio
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje mi audio
Ve správci zařízení je vše v pořádku?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ano ve spravci zarizeni je vse naprosto v poradku !
Nekdy se mi stane ze kdyz nabehne pocitac tak mi to funuje ale jakmile kliknu na ikonu hlasitosti hned to spadne :(
Nekdy se mi stane ze kdyz nabehne pocitac tak mi to funuje ale jakmile kliknu na ikonu hlasitosti hned to spadne :(
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Navštiv sekci Hijack This, měl sem velmi podobné problémy které způsoboval virus.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek